CORPOHUB

Vitki in agilni v poslovnem svetu

Vam je članek všeč?

Priporočite ga prijateljem prek družbenih omrežij!

Poslovno delovanje nikakor ni nekaj statičnega, še posebej ne v tako hitro spreminjajočem se svetu, kot je naš. Zato je nujno nenehno izobraževanje, spodbujanje inovacij in razmišljanja, kako nadgraditi ponudbo podjetja ter način dela preoblikovati tako, da bo kar najučinkovitejši ter obenem zaposlenim prijazen.

corpohub

Ekipa CorpoHuba: Matej Golob, Daniela Bervar Kotolenko, Lojze Bertoncelj in Voranc Kutnik (foto: CorpoHub).

Na področju poslovnega izobraževanja se v zadnjih letih veliko govori o pristopu Scrum ter konceptih vitkega poslovanja in agilnega vodenja. Podjetje CorpoHub želi na enem mestu ponuditi znanja in izobraževanja o teh konceptih in podjetja ter posameznike spodbujati k učinkovitemu ustvarjanju, vpeljevanju novosti in prilagodljivemu preoblikovanju podjetij.

CorpoHub združuje znanje in portfelje podjetij 30Lean, Agilspot ter dela poslovnega središča Business Intelligence Center. Sestavlja ga izkušena in dinamična ekipa strokovnjakov, svetovalcev in podjetnikov: Lojze Bertoncelj, Daniela Bervar Kotolenko, Matej Golob in Voranc Kutnik.

Spodbujanje inovacij

V njihovi ponudbi najdemo projekte za spodbujanje novosti znotraj podjetja, med katerimi so sprinterski studii, oblikovanje notranjih zagonskih podjetij in vodenje ter upravljanje portfelja inovacij. Poleg tega se ukvarjajo tudi s projekti in programi, usmerjenimi v inovacije, ki so odprti za širšo javnost. Tako organizirajo mednarodne poslovne hackathone, hackathone za razvoj izdelkov in pripravljajo izzive za oblikovanje marketinških novosti.

Agilnost in Scrum

Ukvarjajo se tudi z usposabljanji in spremljanji za prilagodljivo delovanje podjetij, vodenje projektov po načelu Scrum in agilno vodenje ter upravljanje. Tako na primer organizirajo tečaj Certified ScrumMaster, ki udeležence skozi neposredne izkušnje, vaje, simulacije, skupinske razprave in igre vodi do razumevanja razmišljanja po načelu Scrum, učenja novih pristopov, oblikovanja novih zamisli in ne nazadnje prenosa agilnega pristopa in koncepta Scrum v dejansko delovno okolje.

Zabavne delavnice

Ustvarjalnost želijo spodbujati na praktičen in zabaven način v primernem okolju za preizkušanje zamisli, zato organizirajo skupinske delavnice in ustvarjalna druženja, kot so LEGO ® SERIOUS PLAY ®, delavnice, ki spodbujajo snovanje zamisli, in delavnice vitkega delovanja.

Konferenca PODIM

Kot govorniki so prisotni na lokalnih in mednarodnih konferencah. Eden njihovih najpomembnejših projektov, v katerem sodelujejo kot programski partnerji, je konferenca PODIM, največja konferenca o zagonskih podjetjih v alpskem prostoru, ki bo letos potekala 10. in 11. maja v Mariboru.