HARDWARE NETUP

Netokracija bo v Ljubljano pripeljala Buildit, vodilni baltiški hardver pospeševalnik!

Vam je članek všeč?

Priporočite ga prijateljem prek družbenih omrežij!

V Kreativnem centru Poligon bo 4. novembra potekal Hardware Netup #hwnetup, na katerem se bo predstavil Buildit, estonski pospeševalnik za hardverske startupe.

hardwarenetup_ljubljana

(vir fotografije: Poligon)

Zdi se, kot da se v svetu startupov zadnje čase vse vrti okrog hardverja, pospeševalniki, ki delujejo izključno na tem področju pa rastejo po svetu in Evropi. Buildit je estonski pospeševalnik, ki se ukvarja izključno s hardverskimi startupi ter jim ponuja 3-mesečni mentorski program (med mentorji je tudi Aleš Špetič, direktor CubeSensors), 20 tisoč evrov kapitala ter vso potrebno opremo za prototipiranje. Direktor in soustanovitelj Buildita Aleksander Tõnnisson bo v začetku novembra sodeloval na Belgrade Venture Forumu, ob tej priložnosti pa ga bo Netokracija pripeljala v Zagreb in Ljubljano. Napovedujemo dva meetupa, oz po domače netupa – Hardware Netup Ljubljana (4.11.) in Hardware Netup Zagreb (5.11.).

Ljubljanski Hardware Netup bo v torek, 4. novembra 2014 med 19.00 in 21.00 v Kreativnem centru Poligon, ob Aleksandru in Builditu se bo na dogodku predstavila tudi domača hardver skupnost, predaval pa bo tudi Aleš Špetič.

Vstop je brezplačen, število mest pa omejeno, zato svojo vstopnico rezervirajte tukaj.

Aleksander si želi spoznati lokalno startup skupnost (fotografija: IDCEE)

Aleksander si želi spoznati lokalno startup skupnost (fotografija: IDCEE)

Pitchajte pred ustanoviteljem Buildita!

Aleksander si želi spoznati domačo hardver skupnost – če imate zanimiv projekt, se obvezno prijavite za predstavitev (najpozneje do 2. novembra 2014 do 23.00 na ana@mememedia.me). Netokracijin tim bo do 3. novembra razglasil do 5 startupov, ki se bodo predstavili pred direktorjem in ustanoviteljem najnovejšega europskega hardverskega pospeševalnika. Pitchi niso tekmovalnega ali nagradnega karakterja, a vendarle – Buildit ravno v tem trenutku zbira prijave za novo ‘rundo’ startupov, zato izkoristite priložnost in se z njegovim direktorjem spoznajte tudi osebno.

Vsekakor pridite na meetup oz. netup in izkoristite priložnost za networking ob dobrem pivu in dobrem hardverju. Uradni hashtag je #hwnetup.