SODELUJTE NA DOGODKU

Ladies of New Business: Ženske (ki) obvladajo tehnološki svet

Vam je članek všeč?

Priporočite ga prijateljem prek družbenih omrežij!

Manko žensk v tehnološki industriji. Manj žensk na vodstvenih položajih. Nižje plače za isto delo. Stališče in odnos do žensk. Usklajevanje zasebnega in poslovnega življenja. Izkušnje, dobre in slabe. Gre le za del tem, o katerih bomo govorili na dogodku Ladies of New Business v Ljubljani (3. 3. 2016 ob 18.00, Kreativni center Poligon), ki ga organizira Netokracija Slovenija. Sledita dogodka v Zagrebu in Beogradu.

Ladies Of New Business

Ženske gradijo svet informacijskih tehnologij že od samih začetkov. So na ključnih pozicijah v najuspešnejših svetovnih tehnoloških podjetjih. Žal pa še vedno predstavljajo le 1/4 delovne sile, za enako kakovostno opravljeno delo, sposobnosti in talent pa so plačane tudi do 30 % manj kot moški.

Netokracija ob Mednarodnem dnevu žena organizira Ladies of New Business meetup, na katerem bomo spregovorili o položaju žensk v tehnološkem svetu. Pridite 3. marca 2016 ob 18. uri v Kreativni Center Poligon in bodite del sprememb.

Dogodek bo zbral programerke, elektroničarke, mehaničarke, hekerke in geek dekleta – ženske, ki živijo od tehnologije ali pa se z njo ukvarjajo v prostem času. Seveda pa so vabljeni tudi vsi gosti, ki jih tematika zanima, ne glede na spol!

Pridite na dogodek in se družite z ženskami, ki so pustile pečat v tehnološkem svetu.

Pridite na dogodek in se družite z ženskami, ki so pustile pečat v tehnološkem svetu.

Predavanja in pogovor z ženskami, ki so pustile pečat v ICT svetu

Na predavanjih in okroglih mizah bomo govorili o izzivih, s katerimi se ženske soočajo pri razvijanju karierne poti na področju informacijskih tehnologij. Izkušnje bodo delile:

Na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic

Vstop na dogodek je brezplačen, rezervacija vstopnic pa obvezna. Vstopnico lahko rezervirate tukaj.

Ladies of New Business meetup v Ljubljani je del širše iniciative Netokracije. Dogodki bodo vzporedno potekali v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu.
Več na uradni spletni strani in Facebook dogodku.

Uradni hashtag dogodka je #LadiesLJ.

Ladies Infinum sponzor