ProductTank Slovenija: prvo slovensko srečanje produktnih vodij bo v Ljubljani 13. novembra!

Vam je članek všeč?

Priporočite ga prijateljem prek družbenih omrežij!

Po LikeMind-u in MoMoSlo bo Slovenija prva v regiji dobila tudi ProductTank – mesečna srečanja na temo produktnega vodenja, ki potekajo v Londonu, New Yorku, Amsterdamu, Tel Avivu in drugih mestih.

Po LikeMind-u in MoMoSlo bo Slovenija prva v regiji dobila tudi ProductTankmesečna srečanja na temo produktnega vodenja, ki potekajo v Londonu, New Yorku, Amsterdamu, Tel Avivu in drugih mestih.

Prvi ProductTank v Sloveniji bo v torek, 13. novembra, ob 18.00, gostil pa ga bo D-labs. Na srečanju bomo imeli priložnost slišati Simona Casta, soustanovitelja ProPada, organizatorja ProductTank dogodkov in enega izmed ustanoviteljev bloga MindTheProduct ter konference z istim imenom, ki bo govoril ravno na temo produktnega vodenja v visokotehnoloških podjetjih.

Dogodki bodo potekali enkrat mesečno, vedno bodo vključevali prezentacijo in networking, tokrat pa še zastonj pivo. V času pisanja tega članka je bilo na voljo še 16 mest od petdesetih, zato pohitite in se prijavite tukaj.

Kdo je sploh produktni vodja?

Zanimiv post, ki poda odgovor na zastavljeno vprašanje, smo izbrskali ravno na uradni spletni strani ProductTanka, ponazori pa ga spodnja slika. Vodja produkta (produktni vodja) oz. product manager je oseba, ki mora obvladati in uravnovesiti vsa tri področja pri razvoju produkta: poslovni steber, tehnologijo ter uporabniško izkušnjo.

Kdo je produktni vodja? (Vir: ProductTank.com)