Bodite del nove generacije zelenih podjetnikov! - Netokracija.si

Bodite del nove generacije zelenih podjetnikov!

Natečaj ClimateLaunchpad 2016 vabi vse navdušence nad okoljem ter zelenimi tehnologijami, da se pridružite tekmovanju, osvojite 10,000 EUR in obrnete svojo idejo v hitro rastoče podjetje! Rok prijave je 20. maj 2016.

climatelaunchpad_2016_logoNajvečji evropski natečaj poslovnih idej na področju čistih tehnologij, ClimateLaunchpad, ki ga v Sloveniji tudi letos organizira CONOT – center odličnosti nizkoogljične tehnologije, v sodelovanju s Kemijskim inštitutom Ljubljana in Tehnološkim parkom Ljubljana, je tekmovanje, ki vam zraven finančne spodbude prinaša tudi možnost realizacije poslovne ideje. Na tekmovanju pričakujejo ideje iz sveta čiste tehnologije. Če ne veste najbolje, kaj je to, si poglejte naslednji video.

10,000€ za zmagovalca

Rok za prijave je petek, 20. maj 2016, svojo prijave pa lahko oddate tukaj. Po prijavi bo 2. in 3. junija potekal poslovni trening z vrsto usposabljanj, ki bodo udeležence pripravile na državni finale. Najboljši se bodo nato uvrstili na evropski finale, ki bo oktobra v Estoniji, od tam pa bo 10 ekip uvrščenih v Climate-KIC pospeševalnik, poslovno šolo, osredotočeno na razvoj in trženje start-up podjetij na področju čistih tehnologij. Končni zmagovalec prejme denarno nagrado 10,000 evrov, drugi in tretji pa sta nagrajena z nagrado 5,000 in 2,500 evrov.

V tekmovanju zraven Slovenije sodeluje še 27 drugih evropskih držav. Slovenska koordinatorica je Meta Čučnik in Kemijskega instituta (meta.cucnik@ki.si). Spomnimo še, da se je lani na evropskem nivoju odlično odrezala ekipa Konopko z idejo biogranulata iz industrijske konoplje. Ne bojte se, poskusite!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.