O nogometu lahko razpravljate - s klepetalnim robotom

O nogometu lahko razpravljate – s klepetalnim robotom

V nekaterih aplikacijah in orodjih se že srečujemo s klepetalnimi roboti, ki nam pomagajo pri njihovi uporabi in takoj odgovarjajo na naša vprašanja in zadrege, če te le niso prezapletene. Poseben pogovorni asistent pa bo naslednje leto obveščal in zabaval navijače evropskega prvenstva v futsalu v Sloveniji!

V Sloveniji bomo od 30. januarja do 10. februarja 2018 gostili UEFA Futsal EURO 2018, evropsko prvenstvo v futsalu. Kot prav poseben sodelavec se je organizatorjem pred kratkim pridružil »Futsal bot«.

Nogometne navdušence bo na Facebooku obveščal o zanimivih vsebinah, jim pomagal pri iskanju pomembnih informacij in jim jih po želji dostavil v nabiralnik v aplikaciji Messenger. Njegova največja odlika je seveda ta, da bo na zastavljena vprašanja odgovarjal takoj. In – jasno, navijal bo za domačo reprezentanco!

Futsal bot, ki z vami govori o nogometu (vir: UEFA Futsal EURO 2018).

Prvi klepetalni robot UEFE

Gre za prvega virtualnega asistenta v okviru tekmovanj Evropske nogometne zveze in prvega klepetalnega robota, ki v Sloveniji pomaga pri organizaciji velikega športnega dogodka. Zavedati pa se je treba, da je še začetnik in da bo hkrati z reprezentancami tudi on treniral, se učil iz vsakdanjih preizkušenj in tako izpopolnjeval.

Uporabniki Facebooka bodo lahko vsa pomembna obvestila prejeli neposredno v svoj nabiralnik na Facebooku. Klepetalni robot, ki govori slovensko, bo znal odgovoriti na praktična vprašanja o tekmovanju (npr. kje kupiti vstopnice), navijače bo seznanjal z dejstvi o futsalu, zgodovini tekmovanja, jih izzival, naj se preizkusijo v kvizu. Privržence slovenske reprezentance pa bo že pred začetkom prvenstva obveščal o vseh pomembnejših prijateljskih tekmah in poskrbel, da jim nič pomembnega ne uide.

Prihodnost je v Messengerju

Messengerjev pogovorni robot omogoča takojšnjo komunikacijo z uporabniki, ki tako najhitreje pridejo do uporabnih podatkov. Komunikacija se odvija v Facebookovem Messengerju, ki jo ima po vsem svetu nameščenih kar 1,2 milijarde ljudi. Kot je nedavno razkril Mark Zuckerberg, želi Facebook v Messengerju povezati večino drugih aplikacij, ki jih sicer pogosto uporabljamo na pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih.

Ali veste, katere reprezentance so se do sedaj že uvrstile na evropsko prvenstvo UEFA Futsal EURO 2018? Ne? Vprašajte Futsal bota, nestrpno vas že pričakuje!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.