Uvodni dogodek v program Start:Cloud ++

19. junija predpriprave na program Start:Cloud ++ COINVEST

V petek, 19. junija, bo v prostorih Hekovnika potekal uvodni dogodek v program Start:Cloud ++ COINVEST, ki bo letos znova uspešna podjetja popeljal v Silicijevo dolino. Na petkovem dogodku se boste lahko potegovali za sponzorstva v programu.

Program Start:Cloud ++ COINVEST že četrto leto organizirata Hekovnik in Si.mobila, letos se je pridružil tudi COINVEST.
Program Start:Cloud ++ COINVEST že četrto leto organizirata Hekovnik in Si.mobil, letos se je pridružil tudi COINVEST.

Petkov Showcase & Meet the investors:StartLabs je namenjen vsem startupom, ki se bodo potegovali za podporo investitorjev in partnerjev. Izbrana podjetja si bodo z dobrim pitchem lahko prislužila vstopnico v program Start:Cloud ++ COINVEST.

Na dogodek so tokrat povabili gosta iz StartLabs, serijskega podjetnika z 20-letnimi izkušnjami, ki svoje življenje preživlja na relaciji Beograd – San Francisco. Voja Lalić bo ob 17.00 pričel petkov dogodek na temo investitorskega skoka v neznano ali ‘Leap of faith’. Ob 18.00 bodo izbrana podjetja začela s svojimi predstavitvami, medtem ko bo ob koncu dogodka sledila večerna zabava.

Svojo brezplačno prijavo na dogodek lahko oddate tukaj.

Program start:cloud ++ letos že četrtič

Spomnimo, zavod Hekovnik tudi letos v sodelovanju s Si.mobilom pripravlja program start:cloud ++, v katerega vabijo startupe, ki želijo razvijati svoje poslovne rešitve v oblaku. Poseben poudarek dajejo na internet stvari in ‘life science’. Zraven že znanih partnerjev, Gigodesign in Poligon, se programu letos pridružuje tudi iniciativa COINVEST.

Z združenimi močmi tako vsi partnerji dogodka mladim podjetjem ponujajo odličen izobraževalni program, ki se bo pričel 23. junija, trajal pa bo do novembra. Skupni nagradni sklad znaša 50 tisoč evrov, zmagovalec programa pa bo prejel nagrado v višini 5 tisoč evrov.

Podjetju, ki se bo v programu izkazalo za najbolj potencialno v smislu rasti bodo partnerji podelili enomesečno bivanje v Silicijevi dolini! Skozi tovrsten program je v štirih letih šlo že okrog 150 podjetij, med njimi tudi GoOpti, Enolyse in Fieldoo.

Prijave v program so odprte le še do 20. junija!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.