Aprila že 22. Dnevi slovenske informatike - Netokracija.si

Aprila že 22. Dnevi slovenske informatike

Že 22. Dnevi slovenske informatike se bodo zgodili med 13. in 15. aprilom v Portorožu. Prisluhnili boste lahko strokovnjakom z različnih področij, seveda pa rdeča nit informacijska tehnologija in dosežki slovenskih informatikov.

dsi2015
22. Dnevi slovenske informatike se bodo zgodili med 13. in 15. aprilom 2015.

Slovensko društvo informatika prireja že 22. Dneve slovenske informatike, ki se bodo zgodili med 13. in 15. aprilom 2015. Gre že za tradicionalno prireditev, ki vsako leto ponudi zanimiva predavanja in še bolj zanimive govorce.

Na konferenci pričakujejo vse, ki so na kakršenkoli način povezani z informacijsko tehnologijo. Od strokovnjakov, ponudnikov pa vse do naročnikov. Udeleženci bodo imeli možnost pridobivanja novih znanj, seveda pa bo tudi veliko priložnosti za druženje. Na konferenci bodo izpostavljeni aktualni trendi na področju informacijske tehnologije, predstavljeni pa bodo tudi največji domači dosežki, ki žanjejo uspehe po vsem svetu.

Prvi dan se bo namenjen predkonferenci, ki bo gostila Slovence, ki jim je s svojim poslom uspelo na različnih področjih ustvarjanja. Poleg informatikov bomo lahko prisluhnili tudi kulinarični strokovnjakinji, slaščičarki in športniku, ki bodo predstavili svoje uspešno uresničene poslovne načrte. Drugi dan bo potekal v duhu informatike, kjer se bodo predstavila podjetja, ki so svoje poslovanje razširila preko slovenske meje. Zadnji dan pa bo namenjen predvsem mladim, ki se lahko pohvalijo z izjemnimi dosežki.

Razlogov za udeležbo je torej kar precej, na konferenco pa se lahko prijavite do 7. aprila 2014. Med govorci se bodo tako znašli predstavniki podjetij 3fs in Chipolo, strokovnjak za električne avtomobile Nejc Šter, kuharska mojstrica Ana Roš, paraolimpijec Gal Jakič ter mnogi drugi.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.