40 let Vala 202: priljubljena radio postaja slovenske tvitosfere praznuje veliki jubilej. Vsi na #val202 tweetmeet! - Netokracija.si

40 let Vala 202: priljubljena radio postaja slovenske tvitosfere praznuje veliki jubilej. Vsi na #val202 tweetmeet!

Val 202 danes praznuje 40 let, veliko praznovanje pa poteka na dvorišču RTV-ja. Priljubljen radio na valih slovenskega twitterja pa je organiziral tudi tweetmeet, ki ga spremlja hashtag  #val202. Kot nam sporoča naša Živa, je dogajanje pestro, zato se obvezno oglasite na Kolodvorski.

Tviteraši (ali tviternaši, kot jih poimenujejo rojstnodnevno razpoloženi radijci) že ves dan tvitajo pohvale in zahvale radijski postaji. Nekaj izbranih:

@maticslapsak: Vse najboljše, najboljši slovenski radijski program @Val202. Vseč si mi tak, lahko pa si se boljši. :-) #val202 #40let

@petraslanic: Vse najboljše, @val202. 40’s are the new 30’s. :) #val202 #val202in40

@had: Rad mam @Val202 – Val202 praznuje 40 let – ustanrtabulš! http://t.co/t8yd98nr #val202 #xl202

@th0r: Vse najboljše @Val202 :) vaš izbor glasbe je pa itak najboljši :) #val202

@klemendvornik: @Val202 ko se kategorija “Všeč” in “Najboljši” poklopita. 202-krat vse naj. Brez vas bi že zdavnaj pozabili, da se radio posluša z razumom.

Val202 ob rojstnem dnevu predvaja 24-urni program v živo, ki ga lahko poskušate prek njihove spletne strani.

Iskrene čestitke Valu letijo tudi iz uredništva Netokracije. Ostanite drugačni, poslušljivi, z najboljšo glasbo in najbolj povezani s slovensko online skupnostjo ;)

Valov novinar Matej Praprotnik @praprotnix (foto: Živa Jalovec)
Valova rojstnodnevna torta (foto: Živa Jalovec)


Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.