5 razlogov, zakaj ne smeš zamuditi RockPaperStartups, največje evropske poletne startup konference! - Netokracija.si

5 razlogov, zakaj ne smeš zamuditi RockPaperStartups, največje evropske poletne startup konference!

Ta teden bo v hrvaški Reki v organizaciji Netokracije potekala konferenca RockPaperStartups, ki bo prvič na enem mestu zbrala celotno regionalno startup sceno. Preberi 5 razlogov, zakaj tega edinstvenega dogodka preprosto ne gre zamuditi!

10670_601154073250112_663103627_n

Ta teden bo v hrvaški Reki v organizaciji Netokracije potekala konferenca RockPaperStartups, ki bo prvič na enem mestu zbrala celotno regionalno startup sceno. Preberi 5 razlogov, zakaj tega edinstvenega dogodka preprosto ne gre zamuditi!

1. Odlična družba

Spij pivo v družbi ljudi iz Twitterja, Paypala, Google Venturesa, Seedcampa … Spoznaj Nordeus, WhoAPI, Farmeron in številne druge uspešne starupe iz Slovenije, Hrvaške in Srbije in se uči iz njihovih izkušenj.

2. Vrhunska predavanja

Na Rock Paper Startups te čakajo vrhunska predavanja in prijazen urnik. Program se namreč prične vsak dan ob 12.00! Časa za mirno prebujanje, pregledovanje mailov, bogat zajtrk, kavo in skok na plažo, je več kot dovolj! Več o programu preberi tukaj.

3. Dobra hrana, pivo vključeno ;)

Uživaj v najboljšem, kar lahko ponudi mediteranska kuhinja. Pivo je vključeno ;)

4. Bogat spremljevalni program

Si vedel/a, da v okviru Rock Paper Startups poteka tudi Mini Seedcamp, kjer bo svoje projekte predstavilo 10 izbranih startupov, Pub Summit Rijeka, kjer lahko spiješ pinto ali dve s kolegi startuperji in se prijaviš za pitchanje na največji evropski startup konferenci – Dublin Web Summitu? Za pestro nočno življenje pa bo poskrbel festival Republika – v času RPS imaš namreč brezplačen dostop do vseh dogodkov!

5. Blizu in poceni

Reka je … tako blizu! Samo urico in pol prijetne vožnje iz Ljubljane. Izbereš lahko tudi avtobus, vlak, ali prevozi.org. Kotizacija pa … le 70 €! Zato nikar ne trati časa in se prijavi. Če  tvoja ‘bootstrappana’ duša potrebuje dodaten popust, nas kontaktiraj prek Facebooka ali Twitterja in ti ga z veseljem priskrbimo :)

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Sponzorirano

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.