Danes in jutri na sporedu že 4. konferenca Agile Slovenia

Danes in jutri na sporedu že 4. konferenca Agile Slovenia

Četrta konferenca Agile Slovenia bo ponudila vpogled v nova znanja s področja agilnih metodologij.

Agile Slovenia_2015Danes in jutri bo v ljubljanskem hotelu Plaza potekala že četrta konferenca Agile Slovenia, slovenska konferenca o agilnih tehnologijah. Dvodnevni dogodek bo v Ljubljani ponudil delavnice, predavanj in okrogle mize.

Organizatorji za danes načrtujejo pred-konferenčni dan, ki bo ponudil dve delavnici. Prva bo na temo naprednih agilnih tehnik programiranja, medtem ko bo druga delavnica potekala na temo kako iz svoje ekipe izluščiti vse možne potenciale.

Petkov dan bo s predavanji pričel ob 9. uri, zanimivim govorcem pa boste lahko prisluhnili vse tja do poznega popoldneva. Med govorci so letos naslednji strokovnjaki in svetovalci s področja:

  • Gil Zilberfeld
  • Zuzana Šochová
  • Fred Henry Williams
  • Luis Goncalves
  • Andrea Provaglio
  • Oana Juncu
  • Marin Bežič
  • Peter Kofler
  • Iztok Juvan
  • Polona Antončič

Natančen urnik lahko preverite tukaj. Prijave so še odprte, vendar so early bird prijave že pošle, zato boste za prijavnino morali plačati polno ceno.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.