Sveži podjetniški programi v Prekmurju

Aurora Coworking ponuja sveže podjetniške programe v Prekmurju

Februarja letos je v Murski Soboti zaživela Aurora, nov slovenski prostor sodela, ki je usmerjen k oblikovanju skupnosti podjetnikov v tej regiji. Coworking prostor je sedaj že dobro utečen, kot novost pa predstavljajo nekaj novih podjetniških programov.

Coworking prostor iz Murske Sobote, Aurora, ki ga je februarja letos ustanovil Jose Antonio Morales iz Peruja, ponuja nove programe. S programom Business IndependenSHIFT želijo udeležencem izpopolniti pogled na poslovanje in predstaviti nove načine za preseganje meja. V Aurori poudarjajo, da je program namenjen vsem, ki iščejo nove poslovne izzive in si hočejo razširiti obzorje za uspešno nadaljevanje dela.

Aurora Coworking
Foto: Aurora Coworking

V udeležencih želimo zbuditi podjetnike in jim odpreti nove poglede na podjetništvo, kar lahko v prihodnosti postane konkurenčna prednost podjetja. Program je namenjen vsem, ki že vodijo podjetje in so se znašli v trenutku, kjer potrebujejo razširjen pogled nad svojim poslovanjem.

Tomaž Eržen, Aurora

V Aurori pa začenjajo tudi s programom mentorstva. Slednji je prisoten že v marsikaterem coworking prostoru, v Prekmurju pa si želijo z Aurora Mentorship Program pomagati predvsem podjetnikom, ki se soočajo s slabimi poslovnimi rezultati. Mentorji in udeleženci programa se bodo srečevali po sistemu ena-na-ena, saj v Aurori verjamejo, da je to najboljša možnost, ker bodo s tem oboji dosegli največ. Program sestoji iz štirih srečanj, od katerih vsako traja eno uro. Mentorji bodo strokovnjaki iz različnih področij, med njimi pa bo tudi ustanovitelj Aurore, Jose Antonio Morales in Tomaž Zaman iz Codeable.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.