65.000 naročil za hrvaško-slovenski Bellabeat

Hrvaško-slovenski Bellabeat z neverjetnimi 65 tisoč prednaročili prihaja v ameriški trgovski verigi BestBuy in Target!

Eden od štirih slovenskih startupov (poleg Bellabeat, se v Las Vegasu predstavljajo tudi slovenski Chipolo, Xvida in H2oPal), ki se predstavljajo na sejmu potrošniške elektronike CES v Las Vegasu je napovedal prihod v ameriški trgovski verigi BestBuy in Target, obenem pa so predstavili novo članico ekipe, Crystal Lee, ki bo zadolžena za ključna partnerstva v modni industriji.

Crystal Lee, Urška Sršen in YoonJin Chang na Bellabeatovem razstavnem prostoru na CES-u, kjer nastopajo kot eden večjih evropskih razstavljalcev.
Crystal Lee, Urška Sršen in YoonJin Chang na Bellabeatovem razstavnem prostoru na CES-u, kjer nastopajo kot eden večjih evropskih razstavljalcev.

Odmik od naprav, namenjenih izključno času pred porodom in vstop v svet pametnega nakita se je za Bellabeat izkazal kot zelo modra poteza. Ekipa je na Consumer Electronics Showu (CES) prvič uradno predstavila svoje tri nove izdelke – Leaf, pametni obesek, ki sledi dejavnostim, spanju, prehrani in stresu ženske, privlačno oblikovan Shell, napravo, ki sledi razvoju nosečnosti in se lahko kasneje uporablja tudi kot “baby monitor”, ter pametno tehtnico Balance.

S Crystal Lee v svet mode

Časi , ko so bile nosljive pametne naprave grde in neuporabne, so mimo. Končno se je zgodilo to, kar smo dolgo pričakovali – pametne rokavice, prstani in obeski so čedalje bolj privlačnega videza, Leaf pa bo po vsej verjetnosti Bellabeatov vstop v svet mode. Zato ni čudno, da se je ekipi pridružila Crystal Lee, ki bo glavna za sodelovanje v modni industriji. Crystal je bila namreč leta 2013 razglašena za miss Kalifornije, magistrirala pa je na Stanfordu ter nekaj časa delala v Googlovi ekipi za razvoj tržišč. Da, to je že druga “misica”, ki jo je zaposlil Bellabeat – nedavno se je startupu pridružila tudi YoonJin Chang, miss fotogeničnosti 2010 v Koreji. Vendar pa to ni najbolj pomembna informacija, saj gre za znano korejsko investitorko in soustanoviteljico pospeševalnika Kstartup.

Bellabeat je ravno na CES-u odprl svoj vmesnik API tudi za zunanje aplikacije.
Bellabeat je ravno na CES-u odprl svoj vmesnik API tudi za zunanje aplikacije.

Z njima bo Bellabeat zagotovo lažje prodrl v svet mode, napovedan pa je tudi prihod v ameriški trgovski verigi BestBuy in Target, kjer so oddali prednaročila za kar 65 tisoč izdelkov, prodaja pa naj bi se po besedah Sandra Mura iz Bellabeata začela že sredi spomladi. Bellabeat je sicer v prvem krogu zbral približno 10 tisoč naročil, z odprtjem vmesnika API na svojih napravah pa bo svojo distribucijo razširil na več kot 40 zunanjih aplikacij.

Tehnologija za vse ženske

Časi za hrvaško-slovenski startup so zelo razburljivi, saj njihovi izdelki predstavljajo nov trend na področju nosljivih naprav – izdelki niso namenjeni samo geekicam in nadušenkam nad tehniko, pač pa so namenjeni vsem ženskam, kar so opazili tudi obiskovalci sejma v Las Vegasu.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.