Več kot NARAVA, 3. Biostartup vikend na Biotehniški fakulteti

Več kot NARAVA, 3. Biostartup vikend na Biotehniški fakulteti

V Ljubljani bo na Biotehniški fakulteti od 23. do 25. oktobra potekal glavni dogodek projekta Biostartup, startup vikend z naslovom "Več kot NARAVA". V okiru projekta bodo stekli tudi podjetniški večeri in Podjetniška tribuna.

Študentski projekt Biostratup vabi k rpijavi na 3. Startup vikend Več kot NARAVA. Vir: Biostartup
Študentski projekt Biostartup vabi k prijavi na 3. Startup vikend Več kot NARAVA (foto: Biostartup).

Startup vikend Več kot NARAVA je že tretji zapored v organizaciji študentov Biotehniške fakultete v Ljubljani, ki sodelujejo v projektu Biostartup. V preteklih dveh letih so se z vikendom osredotočili na les in lesno-predelovalno industrijo, medtem ko so lani pod drobnogled postavili živilsko in prehrambeno industrijo v dogodku, imenovanem Več kot HRANA.

Tridnevni dogodek Več kot NARAVA, ki je v prvi vrsti namenjen študentom in dijakom, bo potekal od petka, 23., do nedelje, 25. oktobra, na Biotehniški fakulteti v Ljubljani (Jamnikarjeva 101). V tem času se bo zvrstila serija dogodkov, vse pa bo vodilo k izbiri najboljše poslovne ideje.

Na drugem Startup vikend Več kot HRANA se je mentorjem pridružila tudi znana kuharica, Valentina Smej Novak.  Vir: Biostartup
Na drugem Startup vikendu “Več kot HRANA” se je mentorjem pridružila tudi znana kuharica, Valentina Smej Novak (foto: Biostartup).

V treh dneh boste lahko sodelovali z mentorji, strokovnjaki in podjetniki, ki vam bodo pomagali in vas usmerjali. S kom boste lahko sodelovali letos? Mentorji so sledeči:

  • doc. dr. Aleš Kuhar, agrarni ekonomist
  • Matej Stevanovič, Ljubljanski univerzitetni inkubator
  • Borut Borštnik, Zavod Mladi podjetnik
  • Andražž Gavez, MojaČokolada.si
  • Til Pleterski in Klemen Ptičak, HoodBurger
  • Anja in Alen Marič, WoodWay
  • Primož Zajec, Enolyse
  • Marjetka Jakob, Pomurski tehnološki park
  • dr. Majda Černič Istenič, družbenomedicinski inštitut

Pred tridnevnim dogodkom bosta organizirana tudi dva podjetniška večera. V torek, 20. 10., bo potekal prvi z naslovom ‘Kako uspeti na Startup vikendu?‘, kjer se boste seznanili z informacijami iz prve roke, saj bodo z vami podjetniki in ljudje z izkušnjami. Prejeli boste tudi vodič po startup vikendu. Drugi podjetniški večer bo organiziran po dogodku in bo z naslovom ‘Kako nadaljevati po Startup vikendu?‘ osvetil luč na dilemo, katero pot izbrati, da bomo uspeli. Predstavljeno bo tudi podporno okolje, investitorji in poslovni angeli, na katere se kot mlad startup lahko obrnemo.

Na prvem Startup vikend Več kot LET je zmagala ekipa Vave, ki je predstavila večnamensko klop. Vir: Biostartup
Na prvem Startup vikendu “Več kot LES” je zmagala ekipa Vave, ki je predstavila večnamensko klop (foto: Biostartup).

Prijavite se! Organizatorji poudarjajo, da poslovna ideja ni pogoj za prijavo.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Sponzorirano

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.