Trgovina s slovenskimi Kicstarter izdelki

Odprta trgovina s slovenskimi Kickstarter uspešnicami

V Ljubljani se lahko po novem na Čopovi ulici ustavite v trgovini Brands of Friends, v kateri boste našli zanimive izdelke, o katerih smo tudi mi že večkrat poročali. Gre namreč za trgovino slovenskih dizajnerskih izdelkov, med katerimi je veliko takšnih, ki so se predstavili na Kickstarterju.

Ekipi Wood Stocka in Desnahemisfera sta skupaj odprli trgovinico na Čopovi 5a. Vir: Brands of Friends
Ekipi Wood Stocka in Desnahemisfera sta skupaj odprli trgovinico na Čopovi 5a.
Vir: Brands of Friends

Zamisel o trgovinici je plod sodelovanja dveh slovenskih oblikovalskih ekip. Desnahemisfera in Wood Stock, oblikovalska studia, ki sta bolj poznana po svojih izdelkih kot so lesena očala in skodelica Goat mug, sta se spoznali na londonskem dogodku 100% Design. Obe ekipi sta potrebovali prostore za delo, na koncu pa je ostalo še dovolj prostora za trgovinico. Poklicali so prijatelje, znance in police so se začele polniti!

Poudarek bo na lokalnem dizajnu in izdelkih predvsem mladih talentov, ki zelo težko dobijo priložnost za prodajo in izdelavo prototipa. Ugotovili smo, da se moramo povezati, tako je vse skupaj lažje izvedljivo in za vsakogar ugodnejše.

Damir Islamović, studio Desnahemisfera

V trgovini so svoje izdelke dali na prodaj Tri pike, Stolžek, Trash Design, Flying Pussy, Musguard, Lumu, kmalu pa bo možno kupiti tudi Tok Tok-ovo Troblo. Cene bodo enake kot pri proizvajalcih, lastniki pa so prepričani, da se bo s tem dobro širil tudi glas o Kickstarterju. Brands of Friends pa ni le trgovina. Nejc Leskovar iz Woodstocka vidi preko teh meja:

Če bodo mladi iskali pomoč, bomo tu. Vemo, kako je na začetku, da je težko. Pomagati želimo pri ustvarjanju novih zgodb. Sploh mladim, ki imajo ideje, pa ne vejo, kje bi naredili prototipe. Tukaj je vse možno. Imamo tudi laser, 3D printer, CNC stroj. Gre za prototipno delavnico.

Če se boste torej ta teden sprehajali v središču Ljubljane, zavijte na Čopovo 5a!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.