Chipolo z novimi funkcijami

Chipolo z novimi funkcijami

Le kdo se ne spomni Chipola, ene izmed vidnejših in uspešnejših slovenskih Kickstarter kampanj, ki je ljudi prepričala s pametnim obeskom za iskanje izgubljenih predmetov? Pred slabim mesecem dni so predstavili novo različico, ki zraven nove podobe prinaša tudi prenovljeno aplikacijo in nove funkcije.

Iz Chipola sporočajo, da so pametnemu obesku dodali nove funkcije, posodobili aplikacijo in osvežili njegov dizajn. Vir: Chipolo
Iz Chipola sporočajo, da so pametnemu obesku dodali nove funkcije, posodobili aplikacijo in osvežili njegov dizajn (foto: Chipolo).

Iz Chipola sporočajo, da so po natanko dveh letih, ko so uspešno zaključili svojo Kickstarter kampanjo, pripravili novo različico istoimenskega izdelka. Ekipa razvijalcev je pri prenovi upoštevala mnenja, želje in kritike uporabnikov pametnega obeska. Kaj je novega?

Nova podoba, prenovljene aplikacije in zabavne funkcije

Pri Chipolu so izpopolnili dizajn in 5 mm tankim obeskom dodali paleto devetih barv. Z izbrano bravo se bo poenotila tudi aplikacija na vašem mobilnem telefonu, ki so jo pred nedavnim posodobili za iOS naprave, medtem ko lahko uporabniki Android naprav koristijo povsem novo aplikacijo.

Z upoštevanjem svojih uporabnikov so pri Chipolu v razvoju dodali tudi nove funkcije. V primeru izgube telefona ga boste lahko na primer poiskali na dva načina: 1. če ga boste založili kje v bližini, boste lahko s tresenjem Chipola sprožili zvonenje, tudi če bo v tihem načinu. 2. na povsem novi spletni Chipolo aplikaciji boste lahko preverili zadnjo znano lokacijo svojega telefona, sprožili zvonenje in celo poslali sporočilo, ki se bo prikazalo na zaklenjenem zaslonu telefona in tako opozorilo morebitnega poštenega najditelja.

Naš cilj je zmanjšati vsakodnevni stres, ki ga pri pogostem iskanju svojih stvari doživljajo ljudje po vsem svetu. Prenovljena različica Chipola bo našim uporabnikom pomagala, da bodo svoje stvari našli še hitreje in lažje. Hkrati pa jim bo omogočila tudi nekaj povsem novega – snemanje selfijev z razdalje. S tem smo želeli našemu obesku dodati malce bolj zabavno noto.

Primož Zelenšek, direktor in soustanovitelj podjetja.

Pametni obesek, ki je navdušil svet, lahko kupite tudi v Si.mobilovih prodajalnah in trgovinah Big Bang. Vir: Chipolo
Pametni obesek, ki je navdušil svet, lahko kupite tudi v Si.mobilovih prodajalnah in trgovinah Big Bang (foto: Chipolo).

Da bo iskanje še bolj zabavno, pa so pri Chipolu poskrbeli s funkcijo, ki omogoča možnost uporabe pametnega obeska kot sprožilca fotoaparata na pametnem telefonu. Zato trenutno tudi poteka #ChipoloSelfie kampanja, ki vam ob malo sreče lahko prinese pametni obesek Chipolo s posebnim oblikovanjem po vaši meri! Da so uporabniki pozitivno sprejeli nove funkcije in spremembe na izdelku, potrjujejo tudi v podjetju:

Naši uporabniki so novo različico Chipola sprejeli z velikim zadovoljstvom, saj jim prinaša dodatne funkcionalnosti, s katerim bodo lahko svoje stvari našli še hitreje in lažje. Navdušeni pa so bili tudi nad novim videzom samega obeska, saj so se številni odločili za ponoven nakup, kljub temu, da nove funkcionalnosti delujejo tudi na prejšnjih različicah. Izjemno smo veseli pozitivnih odzivov ljudi, ki Chipolo uporabljajo na Android napravah, saj smo imeli s prejšnjo aplikacijo nekaj težav, ki so sedaj odpravljene. Najbolj so uporabniki navdušeni nad novo funkcionalnostjo, ki jim omogoča uporabo Chipola kot daljinskega sprožilca fotoaparata na njihovih pametnih telefonih. Številni so svoje fotografije z nami delili v nagradnem natečaju za najboljši #ChipoloSelfie, ki trenutno poteka na naši Facebook strani. Zmagovalec bo prejel prav poseben Chipolo – sam bo lahko pripravil dizajn, ki ga bomo natisnili na njegov Chipolo.

Nika Kramžar, Chipolo

Chipolo vam je na voljo v njihovi spletni trgovini, medtem ko ga lahko fizično kupite v Si.mobilovih poslovalnicah in trgovinah Big Bang. Zanj boste odšteli 24 EUR.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.