Chipolo z novimi funkcijami

Le kdo se ne spomni Chipola, ene izmed vidnejših in uspešnejših slovenskih Kickstarter kampanj, ki je ljudi prepričala s pametnim obeskom za iskanje izgubljenih predmetov? Pred slabim mesecem dni so predstavili novo različico, ki zraven nove podobe prinaša tudi prenovljeno aplikacijo in nove funkcije.

Iz Chipola sporočajo, da so pametnemu obesku dodali nove funkcije, posodobili aplikacijo in osvežili njegov dizajn. Vir: Chipolo
Iz Chipola sporočajo, da so pametnemu obesku dodali nove funkcije, posodobili aplikacijo in osvežili njegov dizajn (foto: Chipolo).

Iz Chipola sporočajo, da so po natanko dveh letih, ko so uspešno zaključili svojo Kickstarter kampanjo, pripravili novo različico istoimenskega izdelka. Ekipa razvijalcev je pri prenovi upoštevala mnenja, želje in kritike uporabnikov pametnega obeska. Kaj je novega?

Nova podoba, prenovljene aplikacije in zabavne funkcije

Pri Chipolu so izpopolnili dizajn in 5 mm tankim obeskom dodali paleto devetih barv. Z izbrano bravo se bo poenotila tudi aplikacija na vašem mobilnem telefonu, ki so jo pred nedavnim posodobili za iOS naprave, medtem ko lahko uporabniki Android naprav koristijo povsem novo aplikacijo.

Z upoštevanjem svojih uporabnikov so pri Chipolu v razvoju dodali tudi nove funkcije. V primeru izgube telefona ga boste lahko na primer poiskali na dva načina: 1. če ga boste založili kje v bližini, boste lahko s tresenjem Chipola sprožili zvonenje, tudi če bo v tihem načinu. 2. na povsem novi spletni Chipolo aplikaciji boste lahko preverili zadnjo znano lokacijo svojega telefona, sprožili zvonenje in celo poslali sporočilo, ki se bo prikazalo na zaklenjenem zaslonu telefona in tako opozorilo morebitnega poštenega najditelja.

Naš cilj je zmanjšati vsakodnevni stres, ki ga pri pogostem iskanju svojih stvari doživljajo ljudje po vsem svetu. Prenovljena različica Chipola bo našim uporabnikom pomagala, da bodo svoje stvari našli še hitreje in lažje. Hkrati pa jim bo omogočila tudi nekaj povsem novega – snemanje selfijev z razdalje. S tem smo želeli našemu obesku dodati malce bolj zabavno noto.

Primož Zelenšek, direktor in soustanovitelj podjetja.

Pametni obesek, ki je navdušil svet, lahko kupite tudi v Si.mobilovih prodajalnah in trgovinah Big Bang. Vir: Chipolo
Pametni obesek, ki je navdušil svet, lahko kupite tudi v Si.mobilovih prodajalnah in trgovinah Big Bang (foto: Chipolo).

Da bo iskanje še bolj zabavno, pa so pri Chipolu poskrbeli s funkcijo, ki omogoča možnost uporabe pametnega obeska kot sprožilca fotoaparata na pametnem telefonu. Zato trenutno tudi poteka #ChipoloSelfie kampanja, ki vam ob malo sreče lahko prinese pametni obesek Chipolo s posebnim oblikovanjem po vaši meri! Da so uporabniki pozitivno sprejeli nove funkcije in spremembe na izdelku, potrjujejo tudi v podjetju:

Naši uporabniki so novo različico Chipola sprejeli z velikim zadovoljstvom, saj jim prinaša dodatne funkcionalnosti, s katerim bodo lahko svoje stvari našli še hitreje in lažje. Navdušeni pa so bili tudi nad novim videzom samega obeska, saj so se številni odločili za ponoven nakup, kljub temu, da nove funkcionalnosti delujejo tudi na prejšnjih različicah. Izjemno smo veseli pozitivnih odzivov ljudi, ki Chipolo uporabljajo na Android napravah, saj smo imeli s prejšnjo aplikacijo nekaj težav, ki so sedaj odpravljene. Najbolj so uporabniki navdušeni nad novo funkcionalnostjo, ki jim omogoča uporabo Chipola kot daljinskega sprožilca fotoaparata na njihovih pametnih telefonih. Številni so svoje fotografije z nami delili v nagradnem natečaju za najboljši #ChipoloSelfie, ki trenutno poteka na naši Facebook strani. Zmagovalec bo prejel prav poseben Chipolo – sam bo lahko pripravil dizajn, ki ga bomo natisnili na njegov Chipolo.

Nika Kramžar, Chipolo

Chipolo vam je na voljo v njihovi spletni trgovini, medtem ko ga lahko fizično kupite v Si.mobilovih poslovalnicah in trgovinah Big Bang. Zanj boste odšteli 24 EUR.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Mobilno

Se lahko Honor 9 kosa z najboljšimi?

Honor 9 se zdi logična izbira za vse tiste, ki potrebujejo lepo oblikovan mobilni telefon z odličnimi specifikacijami.

Novica

Na spletu se najbolje nakupuje na gizzmo.si in mrpet.si!

Konferenca Ecommerce Day 2017 v Ljubljani je danes postregla z zmagovalci letošnjega izbora najboljših spletnih trgovcev. Glavna nagrada za večje spletne trgovce je pripadla trgovini gizzmo.si, glavna nagrada za manjše spletne trgovce pa mrpet.si.

Spletni marketing

Čez štiri dni v Ljubljani: Ecommerce Day 2017

Čez štiri dni se bodo strokovnjaki s področja spletne trgovine zbrali na enem mestu, na največji regijski konferenci o spletnem nakupovanju. Ecommerce Day 2017, ki ga organizirata Shopper's Mind Slovenija in Ceneje.si, se bo 28. in 29. novembra odvil v Ljubljani. Izkoristite izjemno priložnost in si zagotovite vstopnico za mreženje z več kot 200 strokovnjaki spletnega trženja.

Kultura 2.0

Zakaj si moraš poiskati službo v ‘digitalu’, razkriva Mak Kordić v 2. oddaji Digitalna kava

V drugi oddaji Digitalna kava smo govorili z Makom Kordićem, lastnikom in direktorjem digitalne agencije CNJ Digital. Mak pravi, da v znanju in idejah vidi moč, vse ostalo pa se da najeti.

Intervju

Strateg rasti: kdo je, kaj počne in kdo ga potrebuje?

Z razvojem tehnologije so se razvili tudi novi, digitalni poklici – delovna mesta z “nenavadnimi” nazivi in zadolžitvami. Kdo je growth strategist ali po slovensko strateg rasti? Kaj počne in kdo ga potrebuje? Podrobnosti poklica nam razkriva Maja Voje, strateginja rasti pri MAD Kings Growth Agency v Bruslju, ki jo lahko ta petek, 10. 11., srečate na dogodku Growth Marketing Conference Meetup v Ljubljani.

Kultura 2.0

Kako zgleda tvoj ‘lajf’, če oblikuješ nogavice, razkriva (digitalna) kava z Zulu Zion

Na slovenski digitalni sceni deluje kup nadarjenih oseb, ki so hkrati izredno zanimivi sogovorniki. Ustvarili smo serijo video intervjujev, v katerih se ob dobri kavi pogovarjamo s kreativnimi ljudmi.