Coinvest Venture Days 18. in 19. novembra v Novi Gorici

Coinvest Venture Days 18. in 19. novembra v Novi Gorici

Že imate rezerviran 18. in 19. november 2015? Če ne, storite to čim prej, saj bo v Šempetru pri Gorici potekala že 4. tehnološko investicijska konferenca COINVEST Venture Days 2015, ki bo v naše kraje privabila mnoge investitorje in startupe.

Na letošnji Coinvest Venture Days konferenci bo moč pridobiti 10.000 evrov. Vir: Coinvest

Vsakoletna tehnološka investicijska konferenca, ki se je v lanskem letu preimenovala v Coinvest Venture Days, je del platforme COINVEST, ki v regiji skrbi za živahen inovativen ekosistem startupov. Letošnja konferenca bo že četrta zapored.

Ujemite pozornost in 10.000 evrov

V dveh dneh se bo na odru zvrstilo število zanimivih govorcev. Prisluhnili bomo Timu Draperju iz investicijskega podjetja Draper Fisher Jurveston iz ZDA, partnerki avstrijskega investicijskega podjetja Speedinvest, Marie-Helene Ametsreiter in tudi dr. Juretu Leskovcu, Slovencu, ki poučuje na ameriški univerzi v Stanfordu.

Prijave za startupe so že odprte, zadnji rok pa je 14. oktober, rok za prijavo na 90-sekundni startup spopad pa je 23. oktober. Če še niste prepričani o prijavi, je tukaj nekaj razlogov za prijavo:

  • Brezplačni 5-tedenski investicijski trening na startup šoli Hekovnik.
  • Najboljši startup bo prejel 10.000 evrov denarne nagrade in 3-tedenski poslovni izlet v Silicijevo dolino za 2 osebi.
  • Mreženje s 100+ mednarodnimi investitorji.
  • 90-sekundni startup spopad: možnost pridobitve investicije v višini do 50.000 evrov na odru.
  • Možnost razstavljanja v Coinvest Showroomu.

Na konferenco je prijavljenih že tudi nekaj investitorjev, med njimi: francoski Partech Ventures, Giza VC iz Izraela, avstrijski Speedinvest, Neulogy iz Slovaške in mnogi drugi.

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.