Deezer v koraku z glasbo pri Telekomu Slovenije - Netokracija.si

Deezer v koraku z glasbo pri Telekomu Slovenije

Glasbena storitev Deezer je od sedaj na voljo za naročnike storitev Telekoma Slovenije. Storitev Deezer je v promocijskem obdobju do konca maja 2014 na voljo brezplačno.

deezer

Glasbena storitev Deezer je od sedaj na voljo za naročnike storitev Telekoma Slovenije. Storitev Deezer je v promocijskem obdobju do konca maja 2014 na voljo brezplačno.

Storitev Deezer, ki jo nekateri poimenujejo tudi  ‘Glasba na zahtevo’ (Music on demand), se je začela razvijati že leta 2006 v Franciji, uradno pa se je začela izvajati leta 2007. Sedaj je na voljo v več kot 180 državah po celem svetu. Storitev Deezer omogoča poslušanje glasbe na praktično vseh mobilnih in stacionarnih napravah. Na voljo je preko 30 milijonov skladb, do njih pa lahko dostopate praktično povsod, kjer imate dostop do interneta. Podatki oziroma skladbe, ki so prenesene preko storitve Deezer v omrežju Telekoma Slovenije, nimajo količinske omejitve.

Kot že omenjeno, je uporaba storitve v promocijskem obdobju brezplačna. Za uporabnike določenih paketov bo uporaba brezplačna tudi po 31. maju, ostali pa bodo lahko storitev uporabljali preko mesečne naročnine, ki znaša 6,90 EUR z DDV.

Komentarji

 1. Žiga

  Žiga

  30. 4. 2014. v 10:05

  “Glasbena storitev Deezer je sedaj na voljo tudi v Sloveniji, vendar samo za naročnike storitev pri Telekomu Slovenije.”

  Deezer je na voljo v Sloveniji tudi brez Telekoma sloevnije….od kje napačne informacije?

 2. Ana Eterović

  Ana Eterović

  30. 4. 2014. v 10:47

  Hvala za opozorilo, avtor se je narobe izrazil. Deezer je na voljo v Sloveniji, vendar je Telekom Slovenije edini operater, ki dostop do Deezerja ponuja v okviru lastnih storitev/naročnine. Lep pozdrav!

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.