Konferenca DIGGIT razkriva program - Netokracija.si

Konferenca DIGGIT razkriva program

DIGGIT, konferenca o digitalnem komuniciranju, ki bo potekala v Ljubljani 4. in 5. junija, tudi letos ponuja program s številnimi slovenskimi in mednarodnimi predavatelji. V Lutkovnem gledališču Ljubljana se bo dva dni beseda vrtela o spletu, kreativnosti, družbenih medijih, oglaševanju, marketingu ter svežih podjetniških idejah. Letošnji program je razdeljen na 5 sklopov.

diggit111

DIGGIT, konferenca o digitalnem komuniciranju, ki bo potekala v Ljubljani 4. in 5. junija, tudi letos ponuja program s številnimi slovenskimi in mednarodnimi predavatelji.

V Lutkovnem gledališču Ljubljana se bo dva dni beseda vrtela o spletu, kreativnosti, družbenih medijih, oglaševanju, marketingu ter svežih podjetniških idejah. Letošnji program je razdeljen na 5 sklopov. V sredo, 4. junija, boste lahko najprej prisluhnili sklopu oglaševanje in Macieju Wyszynskemu, Sociomantic Labs, ki bo povedal več o pozitivnih rezultatih prikaznega oglaševanja kot novega, inovativnega oglaševalskega modela. Davor Runje, soustanovitelj hrvaške agencije Drap, bo predaval o oglaševalski zgodbi podjetja Kraš. O družbenih medijih in njihovi vlogi v velikih podjetjih, kot sta Ford in Maersk Line, bosta razpravljala Elena Cortesi in Klavs Valskov. Zadnja tema prvega dneva bo upravljanje digitalne razdrobljenosti, na katero bo predavala dr. Katharina Wendl, Hervis Avstrija. Na primeru podjetja bo delila izkušnje večkanalnega trgovanja.

Na drugem dnevu konference bo najprej na vrsti sklop spletna trgovina, v katerem bodo predavali Lea Benedejčič, mimovrste=), Petr Kral, svetovalec za digitalni marketing, in  Jitka Dvorakova, generalna direktorica Czc.cz. Slišali bomo o trenutnem stanju spletne trgovine v Sloveniji, o tem kaj je e-commerce marketing in kako izkoristiti spletne kanale ter o aktualnih trgovskih trendih. Zadnji sklop predavanj na konferenci bo tekel pod naslovom novi poslovni modeli. Matej Golob, 30Lean, in Tilen Travnik, prvi certificirani slovenski ScrumMaster, bosta z nami delila svoje znanje o novih podjetniških metodah, ki so primerna za majhna in večja podjetja. Vsakemu sklopu bo sledila še okrogla miza s predavatelji.

V večernem programu prvega dneva bodo podeljene nagrade DIGGIT za digitalne rešitve, ki na inovativen in kreativen način izkoriščajo prednosti digitalnega okolja. Svoja dela lahko prijavite v eno ali več izmed 15 kategorij, čas pa imate do 7. aprila 2014.

Ob koncu drugega dne konference bo potekal še izbor DIGGIT STARTUP IDEJA 2014. Izmed 6 finalistov, ki bodo svojo digitalno poslovno rešitev za trženje v živo predstavili žiriji in občinstvu, bodo izbrali zmagovalca. Slednji bo zraven naziva prejel enomesečni ‘coaching’ pod okriljem Hekovnika, oglaševalski paket TSmedie in številne druge nagrade. Prijave na razpis so brezplačne, rok je 19. maj 2014.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.