DIGGIT - prijavite svoja dela!

Prijavite svoje digitalije in osvojite veliko nagrado konference DIGGIT

Organizatorji Diggita, konference o digitalnih komunikacijah, ki bo letos potekala že četrtič, sporočajo, da so prijave za nagrade Diggit odprte! Svoja dela lahko v 18 kategorij prijavite do 28. aprila.

Zraven zlatih nagrad iz vsake kategorije bodo na Diggitu podelili tudi 4 velike nagrade. Foto: Diggit
Poleg zlatih nagrad iz vsake kategorije bodo na Diggitu podelili tudi 4 velike nagrade (foto: Diggit).

Iz Diggita sporočajo, da so odprli prijave za nagrade Diggit. Letos so 16 kategorijam dodali še dve novi kategoriji, to sta šport in trgovina, kategorijo finančne storitve pa so dopolnili še z možnostjo prijav rešitev s področja zavarovalništva in bančništva. Skupno lahko torej svoje kreativne rešitve prijavite v 18 različnih kategorij.

Letošnjo strokovno žirijo sestavlja 10 članov, predseduje pa ji Tjaša Kolenc Filipčič, Zavarovalnica Triglav. Ostalo ekipo sestavljajo Saša Leben, Publicis, Špela Žorž, Grey, Tina Cipot, Lidl, Dejan Vlaisavljević, Zadrga, Jože Šulman, Innovatif, Matevž Klanjšek, Celtra, Marjan Novak, Marketing magazin, Mitja Jereb, TSmedia in Peter Curk, Renderspace.

Letos žiriji predseduje Vir: Diggit
Letos žiriji predseduje Tjaša Kolenc Filipčič.
Vir: Diggit

Rok za prijavo del je 28. april, nagrade pa bodo razglašene 4. junija. Zraven zlatih nagrad bodo podeljene še štiri velike nagrade: najboljša digitalna inovacija, najcelovitejša digitalna strategija, najizvirnejše digitalno oglaševanje in najzgovornejši družbeni medij.

Do 5. maja lahko ujamete še early bird prijave!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.