Digital Health Superevent 16. oktobra na Ljubljanskem gradu

Digital Health Superevent 16. oktobra na Ljubljanskem gradu

16. oktobra se na Ljubljanskem gradu obeta dogodek, namenjen health-tech skupnosti, ki bo v Slovenijo pripeljal vodilne strokovnjake in mnoga podjetja, željna svežega znanja. Health 2.0 startupi, prijavite se.

Startupi, prihajajoči dogodek je odlična priložnost, da predstavite sebe in svoje produkte.
Startupi, prihajajoči dogodek je odlična priložnost, da predstavite sebe in svoje produkte.

Zdravstveni medij Medicina Danes in skupnost HealthDay.si organizirata enodnevno konferenco za strokovnjake in startupe s področja nove medicinske tehnologije, Digital Health Superevent, ki bo v petek, 16. oktobra, na Ljubljanskem gradu. Namen dogodka je seznanjanje z najnovejšimi dosežki, dognanji in uspehi pri združevanju pametne tehnologije z medicino. Gre že za četrti tovrstni dogodek v Sloveniji.

Zdravniki, vlagatelji in vi

Na dogodku bo moč prisluhniti vodilnim strokovnjakom s področja health-techa, kakor tudi priznanim zdravnikom, med njimi tudi prof. dr. Matiju Tomšiču iz ljubljanskega UKC-ja, kjer vodi oddelek za revmatologijo, kakor tudi vodji oddelka za nevrologijo, prof. dr. Zvezdanu Pirtošku. Med ostalimi strokovnjaki pa naj izpostavimo še dva govorca: Pascal Lardier, mednarodni izvršni direktor iniciative Health 2.0 in dr. Klaus Stöckemann, soustanovitelj in direktor Peppermint VenturePartners, zasebnega podjetja iz Berlina, ki vlaga v mlada evropska zdravstvena podjetja s poudarkom na medicinskih napravah, digitalnem zdravju in tehnoloških platformah.

Slovenska Health Day skupnost (foto: HealthDay.si)
Slovenska Health Day skupnost (foto: HealthDay.si)

Konferenca bo v enem dnevu postregla z mnogimi predavanji, ki bodo razdeljena v dva sklopa: ‘Digitalno zdravje in obstoječi zdravstveni sistem’ ter ‘Digitalno zdravje v praksi’. Slednji sklop združuje zdravnike, ki bodo v krajših govorih iz izkušenj povedali, kako digitalno v zdravstvu zares deluje. Zaključna okrogla miza bo namenjena pogovoru o prihodnosti evropskega digitalnega zdravstva v naslednjih treh letih.

Startupi! Prihajajoča konferenca je odlična priložnost, da se pokažete, predstavitev, spoznate in povežete. Odločite se lahko za postavitev stojnice, kjer boste predstavili svoj produkt, prijavite se lahko za srečanja s strokovnjaki 1 na 1 ali podprete dogodek kot sponzor. Prijavite se!

Spomnimo, iniciativa HealthDay.si v Sloveniji deluje zelo aktivno in je v preteklem letu organizirala že več manjših meetupov, kakor tudi konferenco HealthDay, ki je združila zdravstvene startupe naše regije.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.