Dragon's Den: prvi resničnostni show za startupe od jeseni tudi v Sloveniji. Prijavite se! - Netokracija.si

Dragon’s Den: prvi resničnostni show za startupe od jeseni tudi v Sloveniji. Prijavite se!

Na slovenske ekrane prihaja še en resničnosti show. Za razliko od X-factorja in Big Brotherja, pa tokrat na sceno stopajo startupi, ki bodo lahko pred investitorji predstavili svoje ideje. Oddajo Dragon’s den (Dober posel) pripravljajo na Planet TV, novi spletni televiziji TSMedia.

Poslovni resničnostni show lahko v času, ko je slovensko gospodarstvo v recesiji, spodbudi kaljenje podjetniških idej, predvsem pa njihovo realizacijo. Ideja na papirju je zgolj ideja, ključna je torej izvedba.

Show nima vnaprej opredeljene nagrade. Investitorji se bodo pridružili s finančnimi vložki – njihova odločitev je, kakšen znesek denarja želijo investirati v posamezno predstavljeno idejo. Zgolj za občutek: v Veliki Britaniji so investicije znašale tudi do pol milijona funtov. Vse je odvisno od ideje in sposobnosti tima prepričati investitorje. Kdo bo v timu investitorjev, avtorji oddaje še niso razkrili.

Ekipa BBC-jevih "zmajev". Imena slovenskih investitorjev še niso razkrita.

Dragon’s den išče najrazličnejše poslovne ideje, izume in invoacije. Nobena ideja ni slaba, nobena zamisel ni preveč nora, zato nikar ne izgubljajte časa in izpolnite spletno prijavnico.

V uredništvu Netokracije se že veselimo spremljanja showa in spodbujanja podjetnikov :)

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.