Pospeševalnik Eleven zbira prijave le še do 31. oktobra! - Netokracija.si

Pospeševalnik Eleven zbira prijave le še do 31. oktobra!

Bolgarski pospeševalnik Eleven ponovno zbira prijave! Tokrat išče nekoliko bolj zrele startupe, prijaviti pa se je možno le še do 31. oktobra 2014. Startupi bodo izbrani v začetku decembra, programu pospeševalnika pa se bodo pridružili v začetku leta 2015.

Prijave le še do 31. oktobra!
Prijave le še do 31. oktobra!

Bolgarski pospeševalnik Eleven ponovno zbira prijave! Tokrat išče nekoliko bolj zrele startupe, prijaviti pa se je možno le še do 31. oktobra 2014. Startupi bodo izbrani v začetku decembra, programu pospeševalnika pa se bodo pridružili v začetku leta 2015.

Z vstopom v program pospeševalnika bodo startupi za 8% delež podjetja prejeli 25 tisoč evrov, lahko pa se bodo potegovali tudi za do 75 tisoč evrov konvertibilnega posojila, ki startupom omogoča več svobode, saj lahko na tak način zvišajo ali znižajo delež lastništva pospeševalnika Eleven.

Startupi, ki želijo sodelovati s pospeševalnikom Eleven, morajo oddati prijavnico najkasneje do 31. oktobra do polnoči. Vloge bodo nato pregledane, izbrani startupi bodo povabljeni na razgovore, najboljši pa na dogodek, ki se bo zgodil decembra.

Nova podjetja bodo postala del že osme ‘runde’ pospeševalnika Eleven. Kot je že v navadi, bodo vsi startupi deležni 3-mesečnega intenzivnega programa, ki vsebuje mentorstvo, delavnice, dogodke ter dostop do skupnosti ter kontakti poslovnih partnerjev po vsem svetu.

V okviru turneje Star Trek tour, ki je potekala tudi v Zagrebu, je Eleven že ‘shortlistal’ nekatere startupe, med njimi tudi slovenski Scoutee, ki se ukvarja s trgom igralcev bejzbola.

Eleven je v preteklosti že investiral v 83 startupov, med njimi tudi v slovenski startup Edgar the Storyteller.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.