FANFARA 2015: Prislužite si brezplačno vstopnico!

[FANFARA] Prislužite si brezplačno vstopnico!

Samo še nekaj dni nas loči do osme študentske marketinške konference Fanfara, ki jo skupno soustvarja preko 35 študentov. Festivalna dvorana je že skoraj povsem polna, a nekaj sedežev še ostaja. Svojega si lahko zagotovite prav tukaj - zastonj!

V komentar članka napiši, zakaj si ravno ti zaslužiš iti na Fanfaro brezplačno!
V komentar članka napiši, zakaj si ravno ti zaslužiš iti na Fanfaro brezplačno!

Zakaj si zaslužiš iti na Fanfaro?

Iščemo najbolj kreativen odgovor na to vprašanje! Objavite ga v komentarjih pod člankom! Zmagovalec ali zmagovalka bo prejel/-a brezplačno vstopnico za letošnjo Fanfaro, ki ponuja odličen program!

Pravila so preprosta:

 • Komentar lahko objaviš od tega trenutka (petek, 10. april ob 9.00) do ponedeljka, 13. aprila do 23:59.
 • Komentar mora, seveda, biti tvoje avtorsko delo.
 • V polje za e-mail naslov obvezno vpiši veljaven e-mail, da te lahko kontaktiramo, če osvojiš vstopnico (e-mail ne bo javno objavljen).
 • Rezultati bodo znani v torek, 14. aprila 2015 ob 10.00.
 • Najbolj kreativen odgovor izbira žirija, sestavljena iz blogerjev Netokracije in organizatorjev Fanfare.

Spomnimo, Fanfara je študentska marketinška konferenca, ki jo organizira študentska sekcija Društva za marketing Slovenije. Pod naslovom “Umetnost v številkah” bodo za Fanfarin mikrofon poprijeli številni govorci, med njimi tudi Tonči Klarić (preberite intervju).

Komentarji

 1. Sanja Subić

  Sanja Subić

  12. 4. 2015. v 17:54

  Zaslužim si, ker imam prej zjutraj kolokvij, in bi bila to super motivacija za učenje, če vem da je Fanfara nagrada na koncu. ;)

 2. Sara

  Sara

  13. 4. 2015. v 17:44

  ∫3m ∫3 κ4r “η4m4τr4∠4” z m4τ3m4τ1čη1m1 ∫1mβ0∠1 z4 ∫3∫τ4√0 0δϬ0√ 0r4… (ρ0 η0√ 3m zη4m c3∠0 Ϭršκ0 4β3c3δ0 :-D). Z4∫∠už1m ∫1 η4 f4ηf4r0! :)

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.