Konferenca Fear&Fail zbira sredstva prek servisa Indiegogo - Netokracija.si

Konferenca Fear&Fail zbira sredstva prek servisa Indiegogo

fearFailIndiegogo

Kot smo na Netokraciji že napovedali, bodo organizatorji letošnje Fear & Fail konference sredstva zbirali prek portala za množično financiranje. Sprva so sredstva želeli zbirati na portalu Kickstarter, na koncu pa so se odločili za Indiegogo.

Z zbiranjem sredstev so uradno začeli v torek, 7. oktobra, na tiskovni konferenci v co-working prostoru Poligon. Vstopnice je možno dobiti izključno prek portala za množično financiranje Indiegogo, dobili pa jih boste kot nagrado za podporo projekta. Kot je značilno za tovrstne portale, je projekt možno podpreti z različnimi vsotami, za vsak znesek pa je natančno opredeljeno darilo. Tako lahko za 35 € dobite vstopnico na dogodek, ki vključuje udeležbo na zabavi, ki se bo zgodila po uradnem delu. Seveda pa so na portal za množično financiranje vabljeni tudi sponzorji.

Konferenca je strateško pozicionirana v Mursko Soboto, saj je razdalja iz Ljubljane, Zagreba, Budimpešte in Dunaja sprejemljiva za obisk z avtomobilom. Kot pove ime, je konferenca namenjena preučevanju neuspeha. Govorci bodo delili izkušnje o neuspelih projektih na portalih za množično financiranje, seveda pa bo ključna beseda tekla o tem, kaj so se iz svojih lastnih uspehov naučili in kako so kasneje svoj neuspeh obrnili sebi v prid.

Dogodek si bo možno ogledati tudi v živo preko spleta, saj bodo vsa predavanja potekala v angleškem jeziku. Naj za konec omenimo še, da je tovrsten način zbiranja sredstev za takšen dogodek v Evropi popolna novost.

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.