Flaviar.com: slovenski startup, ki vam za manj kot 32 evrov mesečno pošilja izbrane žgane pijače z vsega sveta - Netokracija.si

Flaviar.com: slovenski startup, ki vam za manj kot 32 evrov mesečno pošilja izbrane žgane pijače z vsega sveta

Flaviar smo prvič testirali na letošnjem Seedcampu v Zagrebu, njegovo ekipo pa sestavljajo že znana imena: Griša Šoba kot idejni vodja, ustanovitelj in direktor, Matija Rijavec kot tehnični direktor in Jugoslav Petkovič kot investitor in strokovnjak za produktni razvoj.

Tasting is believing, zato preizkusite Flaviar ;)

Flaviar smo prvič testirali na letošnjem Seedcampu v Zagrebu, njegovo ekipo pa sestavljajo že znana imena: Griša Šoba kot idejni vodja, ustanovitelj in direktor, Matija Rijavec kot tehnični direktor in Jugoslav Petkovič kot investitor in strokovnjak za produktni razvoj.

Pitje je družabno početje,  s Flaviarjem pa je okušanje različnih odličnih žganih pijač podkrepljeno z znanjem strokovnjakov in razširja vaš krog prijateljev in kolegov, s katerimi sicer nazdravljate. Članski klub, ki mesečno dostavlja paket petih testnih stekleničk, tematsko sestavljenih v smiselno celoto, omogoča crowdtasting – družabno odkrivanje in testiranje najboljših žganih pijač z vsega sveta.

Člani in naročniki (poznavalci, afisijonadi in novinci) si lahko zdaj privoščijo spoznavanje novih okusov po dosegljivi ceni in brez tveganja, da bi kupili ali dali v dar žganice kar na slepo.

Flaviar na svoji spletni strani postavil tudi aplikacijo MyBar, s katero si lahko virtualno napolnite barsko omarico s svojimi najljubšimi pijačami, jih razvrstite po priljubljenosti in si naredite pregled steklenic, ki jih dejansko imate doma na polici.

Ravno v teh dneh so Flaviar lansirali na trgu EU, po tem ko so ob mehkem lansiranju pred meseci doživeli topel sprejem med potencialnimi uporabniki in so bile dosedanje pošiljke sprejete z navdušenjem.

V paketu z izbranimi pijačami dobite opise, namige in zanimivosti, povezane z izborom. Z novim znanjem se lahko postavite pred frendi in na veliko pametujete o najboljših viskijih in njih okusih. Seveda pa sta ključnega pomena kvalitetno pitje in informiran pivec, ki da več na kakovost kot pa na količino popitega.

V sodelovanju z destilarnimi in drugimi partnerji se v prihodnosti napoveduje nadgradnja storitve v smer spletne trgovine in izhodiščne informativne točke za odlične žganice.

Na zdravje!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.