Kickstarter uspešnica GOAT mug na oblikovalskem sejmu Designjunction v Londonu

Kickstarter uspešnica GOAT mug na oblikovalskem sejmu Designjunction v Londonu

Pretekli vikend je v Londonu potekal sejem sodobnega dizajna in kulture Designjunction, ki poteka v okviru londonskega tedna oblikovanja. Sejem je za 5 dni postal dom tudi ekipi GOAT STORY, saj so pretekli vikend svoj izdelek prvič v živo predstavili tudi širši javnosti.

goatmug1
GOAT Mug, drugi najuspešnejši slovenski crowdfunding projekt, ki je v začetku letošnjega leta zbral skoraj 500 tisoč ameriških dolarjev, se je minuli teden predstavil tudi na londonskem sejmu Designjunction. Ekipa se je na dogodek pripravljala več mesecev, poleg svojih izdelkov pa so na svojem sejemskem prostoru ponudili tudi posebno kavo, pripravljeno z lastnim sistemom za pripravo “drip” kave. Celotna stojnica je bila skrbno zasnovana in oblikovana s strani ekipe GOAT STORY.

Direktor podjetja, Anže Miklavec, je ob tem dogodku povedal:

GOAT STORY je zgodba o odkritju kave, ki je navsezadnje bila naša inspiracija pri snovanju in dizajnu tega unikatnega izdelka. Ljudje po celem svetu so navdušeni nad obliko in izdelkom samim in ga že uporabljajo, sedaj pa je čas, da ga prvič predstavimo tudi širši javnosti. In London je definitivno pravi kraj za to.

Kampanjo, ki je v začetku, ciljala na relativno skromnih 25.000 ameriških dolarjev, je lansiralo podjetje ZkotZ d.o.o., ki se že leta ukvarja s prodajo stekleničk za vodo Equa. V Kickstarter kampanji so navdušili več kot 10 tisoč podpornikov, danes pa je edinstvena skodelica GOAT Mug že na voljo v trgovinah po vsem svetu. Ekipa že razvija nove izdelke, ki bodo združevali koncept kave in dovršenega oblikovanja.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.