Netokracija bo v Ljubljano pripeljala Buildit, vodilni baltiški hardver pospeševalnik!

V Kreativnem centru Poligon bo 4. novembra potekal Hardware Netup #hwnetup, na katerem se bo predstavil Buildit, estonski pospeševalnik za hardverske startupe.

hardwarenetup_ljubljana
(vir fotografije: Poligon)

Zdi se, kot da se v svetu startupov zadnje čase vse vrti okrog hardverja, pospeševalniki, ki delujejo izključno na tem področju pa rastejo po svetu in Evropi. Buildit je estonski pospeševalnik, ki se ukvarja izključno s hardverskimi startupi ter jim ponuja 3-mesečni mentorski program (med mentorji je tudi Aleš Špetič, direktor CubeSensors), 20 tisoč evrov kapitala ter vso potrebno opremo za prototipiranje. Direktor in soustanovitelj Buildita Aleksander Tõnnisson bo v začetku novembra sodeloval na Belgrade Venture Forumu, ob tej priložnosti pa ga bo Netokracija pripeljala v Zagreb in Ljubljano. Napovedujemo dva meetupa, oz po domače netupa – Hardware Netup Ljubljana (4.11.) in Hardware Netup Zagreb (5.11.).

Ljubljanski Hardware Netup bo v torek, 4. novembra 2014 med 19.00 in 21.00 v Kreativnem centru Poligon, ob Aleksandru in Builditu se bo na dogodku predstavila tudi domača hardver skupnost, predaval pa bo tudi Aleš Špetič.

Vstop je brezplačen, število mest pa omejeno, zato svojo vstopnico rezervirajte tukaj.

Aleksander si želi spoznati lokalno startup skupnost (fotografija: IDCEE)
Aleksander si želi spoznati lokalno startup skupnost (fotografija: IDCEE)

Pitchajte pred ustanoviteljem Buildita!

Aleksander si želi spoznati domačo hardver skupnost – če imate zanimiv projekt, se obvezno prijavite za predstavitev (najpozneje do 2. novembra 2014 do 23.00 na ana@mememedia.me). Netokracijin tim bo do 3. novembra razglasil do 5 startupov, ki se bodo predstavili pred direktorjem in ustanoviteljem najnovejšega europskega hardverskega pospeševalnika. Pitchi niso tekmovalnega ali nagradnega karakterja, a vendarle – Buildit ravno v tem trenutku zbira prijave za novo ‘rundo’ startupov, zato izkoristite priložnost in se z njegovim direktorjem spoznajte tudi osebno.

Vsekakor pridite na meetup oz. netup in izkoristite priložnost za networking ob dobrem pivu in dobrem hardverju. Uradni hashtag je #hwnetup.

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Mobilno

Se lahko Honor 9 kosa z najboljšimi?

Honor 9 se zdi logična izbira za vse tiste, ki potrebujejo lepo oblikovan mobilni telefon z odličnimi specifikacijami.

Novica

Na spletu se najbolje nakupuje na gizzmo.si in mrpet.si!

Konferenca Ecommerce Day 2017 v Ljubljani je danes postregla z zmagovalci letošnjega izbora najboljših spletnih trgovcev. Glavna nagrada za večje spletne trgovce je pripadla trgovini gizzmo.si, glavna nagrada za manjše spletne trgovce pa mrpet.si.

Spletni marketing

Čez štiri dni v Ljubljani: Ecommerce Day 2017

Čez štiri dni se bodo strokovnjaki s področja spletne trgovine zbrali na enem mestu, na največji regijski konferenci o spletnem nakupovanju. Ecommerce Day 2017, ki ga organizirata Shopper's Mind Slovenija in Ceneje.si, se bo 28. in 29. novembra odvil v Ljubljani. Izkoristite izjemno priložnost in si zagotovite vstopnico za mreženje z več kot 200 strokovnjaki spletnega trženja.

Kultura 2.0

Zakaj si moraš poiskati službo v ‘digitalu’, razkriva Mak Kordić v 2. oddaji Digitalna kava

V drugi oddaji Digitalna kava smo govorili z Makom Kordićem, lastnikom in direktorjem digitalne agencije CNJ Digital. Mak pravi, da v znanju in idejah vidi moč, vse ostalo pa se da najeti.

Intervju

Strateg rasti: kdo je, kaj počne in kdo ga potrebuje?

Z razvojem tehnologije so se razvili tudi novi, digitalni poklici – delovna mesta z “nenavadnimi” nazivi in zadolžitvami. Kdo je growth strategist ali po slovensko strateg rasti? Kaj počne in kdo ga potrebuje? Podrobnosti poklica nam razkriva Maja Voje, strateginja rasti pri MAD Kings Growth Agency v Bruslju, ki jo lahko ta petek, 10. 11., srečate na dogodku Growth Marketing Conference Meetup v Ljubljani.

Kultura 2.0

Kako zgleda tvoj ‘lajf’, če oblikuješ nogavice, razkriva (digitalna) kava z Zulu Zion

Na slovenski digitalni sceni deluje kup nadarjenih oseb, ki so hkrati izredno zanimivi sogovorniki. Ustvarili smo serijo video intervjujev, v katerih se ob dobri kavi pogovarjamo s kreativnimi ljudmi.