Netokracija bo v Ljubljano pripeljala Buildit, vodilni baltiški hardver pospeševalnik! - Netokracija.si

Netokracija bo v Ljubljano pripeljala Buildit, vodilni baltiški hardver pospeševalnik!

V Kreativnem centru Poligon bo 4. novembra potekal Hardware Netup #hwnetup, na katerem se bo predstavil Buildit, estonski pospeševalnik za hardverske startupe.

hardwarenetup_ljubljana
(vir fotografije: Poligon)

Zdi se, kot da se v svetu startupov zadnje čase vse vrti okrog hardverja, pospeševalniki, ki delujejo izključno na tem področju pa rastejo po svetu in Evropi. Buildit je estonski pospeševalnik, ki se ukvarja izključno s hardverskimi startupi ter jim ponuja 3-mesečni mentorski program (med mentorji je tudi Aleš Špetič, direktor CubeSensors), 20 tisoč evrov kapitala ter vso potrebno opremo za prototipiranje. Direktor in soustanovitelj Buildita Aleksander Tõnnisson bo v začetku novembra sodeloval na Belgrade Venture Forumu, ob tej priložnosti pa ga bo Netokracija pripeljala v Zagreb in Ljubljano. Napovedujemo dva meetupa, oz po domače netupa – Hardware Netup Ljubljana (4.11.) in Hardware Netup Zagreb (5.11.).

Ljubljanski Hardware Netup bo v torek, 4. novembra 2014 med 19.00 in 21.00 v Kreativnem centru Poligon, ob Aleksandru in Builditu se bo na dogodku predstavila tudi domača hardver skupnost, predaval pa bo tudi Aleš Špetič.

Vstop je brezplačen, število mest pa omejeno, zato svojo vstopnico rezervirajte tukaj.

Aleksander si želi spoznati lokalno startup skupnost (fotografija: IDCEE)
Aleksander si želi spoznati lokalno startup skupnost (fotografija: IDCEE)

Pitchajte pred ustanoviteljem Buildita!

Aleksander si želi spoznati domačo hardver skupnost – če imate zanimiv projekt, se obvezno prijavite za predstavitev (najpozneje do 2. novembra 2014 do 23.00 na ana@mememedia.me). Netokracijin tim bo do 3. novembra razglasil do 5 startupov, ki se bodo predstavili pred direktorjem in ustanoviteljem najnovejšega europskega hardverskega pospeševalnika. Pitchi niso tekmovalnega ali nagradnega karakterja, a vendarle – Buildit ravno v tem trenutku zbira prijave za novo ‘rundo’ startupov, zato izkoristite priložnost in se z njegovim direktorjem spoznajte tudi osebno.

Vsekakor pridite na meetup oz. netup in izkoristite priložnost za networking ob dobrem pivu in dobrem hardverju. Uradni hashtag je #hwnetup.

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.