HealthDay.si: prvi dogodek Health-Tech skupnosti bo 5. novembra v Ljubljani! - Netokracija.si

HealthDay.si: prvi dogodek Health-Tech skupnosti bo 5. novembra v Ljubljani!

healthDaySi

Srečanje bo namenjeno slovenski Health-Tech skupnosti podjetij in razvijalcev na področju zdravstva, zgodilo pa se bo 5. novembra 2014 v Tehnološkem Parku Ljubljana.

Dogodek je namenjen spoznavanju ter predstavitvi področja, s katerim se ukvarja presenetljivo veliko število mladih visokotehnološih podjetij. Skrb za zdravje postaja vedno bolj pomembna tema, saj napovedi za prihodnost niso najbolj obetavne. Na dogodku se bodo predstavili nekateri startupi s področja zdravstva, seveda pa bo možno prisluhniti tudi drugim strokovnjakom s tega področja. Med odmori bo seveda veliko možnosti za mreženje.

Organizatorji želijo z dogodkom povezati startup in tehnološko skupnost, omogočiti prenos znanja znotraj slovenske health-tech scene in povezovati različne vidike delovanja, s katerimi se soočajo razvojna podjetja na področju zdravstva.

Dogodek, ki ga organizirajo InternetWeek.si, Iniciativa Start:up Slovenija, Marand, Mesi ter Xlab, je prvi tovrsten dogodek v Sloveniji, ob zadostni udeležbi pa se bodo podobni dogodki izvajali tudi v prihodnosti.

Green book – predstavitvena brošura slovenske Health-Tech skupnosti

V sklopu priprav na HealthDay.si so se organizatorji lotili tudi izdelave male zelene knjižice, ki bo vsebovala vsa aktivna podjetja in posameznike v visokotehnološkem zdravstvenem sektorju. Predstavitve so v angleškem jeziku, saj si organizatorji želijo, da bi za to področje izvedela tudi podjetja iz tujine. Ob tej priložnosti vabijo vse, ki so na tem področju aktivni, da izpolnijo kratek obrazec in tako pripomorejo k razvoju visokotehnološkega zdravstvenega sektorja v Sloveniji.

Naj za konec omenimo še, da je dogodek brezplačen, prijava pa je obvezna. Število mest je omejeno.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.