HealthyBytes - poletna šola zdravstvene informatike

HealthyBytes – s programiranjem do učinkovitega zdravljenja

Podjetje Marand, napredna računalniška hiša, vabi k vpisu v julijsko poletno šolo programiranja, ki bo potekala v Ljubljani. Število prijav je omejeno, rok je 21. junij!

Podjetje vabi vse študente, ki vas zanima
Podjetje Marand vabi vse študente, ki vas zanima zdravstvena informatika!

Podjetje Marand, napredna računalniška hiša, v juliju vabi k vpisu študentov v poletno šolo programiranja, ki bo potekala v Ljubljani. Število prijav je omejeno, rok je 21. junij! Tritedenska poletna šola, ki bo potekala od 6. do 24. julija, bo temeljila na učenju programiranju rešitev za naprave, kot so Google očala, iBeacons, pametne ure, osebni zdravstveni pripomočki, pametne TV naprave in druge.

Prijave do 21. 6.!

HealthyBytes je šola programiranja, ki znanje programiranja povezuje predvsem s pametnim zdravstvom. Podjetje Marand je namreč razvilo zdravstveno platformo Think!EHR!, ki skrbi za združevanje podatkov iz različnih virov in s tem stremi k učinkovitejšemu zdravljenju. Platformo za vodenje elektronskih zdravstvenih kartotek tako že uporabljajo v Sloveniji, Rusiji, Angliji, Braziliji ter na Norveškem in Švedskem.

Tudi v poletni šoli se bodo kandidati z izkušenimi strokovnjaki posvetili področju zdravstva, saj kot pravijo organizatorji je poletna šola nagovor vsem mladim, da lahko z svojim učenjem in znanjem prispevajo k boljšemu, bolj učinkovitemu zdravljenju in kvaliteti življenja. K vpisu vabijo posameznike in skupine, ki želijo delati na področju zdravstvene informatike.

Prijave sprejemajo tukaj, rok za oddajo pa je 21. junij. Ker je število mest omejeno, bodo 12 kandidatov in kandidatk sprejeli na podlagi vprašanj, zastavljenih v prijavnici.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.

Kultura 2.0

Dva piksla spodnjih hlačk: ženske kot junakinje računalniških iger

Igre so najnovejša pridobitev zabavne industrije. Pa so s tem tudi najnaprednejša? Pri prikazu človeških odnosov žal ne. Na tem področju capljajo celo za hollywoodskimi filmi.

Družbena omrežja

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?