HealthyBytes - poletna šola zdravstvene informatike

HealthyBytes – s programiranjem do učinkovitega zdravljenja

Podjetje Marand, napredna računalniška hiša, vabi k vpisu v julijsko poletno šolo programiranja, ki bo potekala v Ljubljani. Število prijav je omejeno, rok je 21. junij!

Podjetje vabi vse študente, ki vas zanima
Podjetje Marand vabi vse študente, ki vas zanima zdravstvena informatika!

Podjetje Marand, napredna računalniška hiša, v juliju vabi k vpisu študentov v poletno šolo programiranja, ki bo potekala v Ljubljani. Število prijav je omejeno, rok je 21. junij! Tritedenska poletna šola, ki bo potekala od 6. do 24. julija, bo temeljila na učenju programiranju rešitev za naprave, kot so Google očala, iBeacons, pametne ure, osebni zdravstveni pripomočki, pametne TV naprave in druge.

Prijave do 21. 6.!

HealthyBytes je šola programiranja, ki znanje programiranja povezuje predvsem s pametnim zdravstvom. Podjetje Marand je namreč razvilo zdravstveno platformo Think!EHR!, ki skrbi za združevanje podatkov iz različnih virov in s tem stremi k učinkovitejšemu zdravljenju. Platformo za vodenje elektronskih zdravstvenih kartotek tako že uporabljajo v Sloveniji, Rusiji, Angliji, Braziliji ter na Norveškem in Švedskem.

Tudi v poletni šoli se bodo kandidati z izkušenimi strokovnjaki posvetili področju zdravstva, saj kot pravijo organizatorji je poletna šola nagovor vsem mladim, da lahko z svojim učenjem in znanjem prispevajo k boljšemu, bolj učinkovitemu zdravljenju in kvaliteti življenja. K vpisu vabijo posameznike in skupine, ki želijo delati na področju zdravstvene informatike.

Prijave sprejemajo tukaj, rok za oddajo pa je 21. junij. Ker je število mest omejeno, bodo 12 kandidatov in kandidatk sprejeli na podlagi vprašanj, zastavljenih v prijavnici.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.