Letošnji How To Web v znamenju novih začetkov - Netokracija.si

Letošnji How To Web v znamenju novih začetkov

How-to-web
Letošnjega tekmovanja Startup Spotlight se bo udeležilo 32 startupov iz regije.

Letošnja, že peta How To Web konferenca zapored, se bo zgodila 20. in 21. novembra v Bukarešti. Konferenca je namenjena temam s področja inovacij, podjetništva in tehnologije. Organizatorji pričakujejo okrog 1000 obiskovalcev, kar 32 startupov iz regije pa se bo potegovalo za nagrade v skupni vrednosti 20.000 dolarjev.

Na konferenci se bo govorilo o temah tehnološkega podjetništva, ustvarjanja revolucionarnih izdelkov, novih trendov v industriji, investicij in igralništva. Govorci bodo več kot zanimivi, med njimi tudi strateg in digitalni revolucionar Paul Papadimitriou, Chris Chabot iz podjetja Twitter in Florian Meissner, soustanovitelj in direktor fotografske skupnosti EyeEm, ki se lahko pohvali z več kot 10 milijoni uporabnikov.

Delavnice in mentoriranje za startupe iz regije

Med 19. in 22. novembrom bo v sklopu konference potekal tudi program Startup Spotlight, kjer se bo 32 startup ekip udeležilo delavnic in dela z mentorji. V okviru programa bodo startupi imeli možnost spoznati predstavnike investitorjev in pospeševalnikov. Na koncu se bodo ekipe potegovale za nagrade v skupni vrednosti 20 tisoč dolarjev, ki jih je prispeval partner IXIA.

Lansko leto so startupi imeli možnost sodelovanja z največjimi evropskimi pospeševalniki, med njimi tudi TechStars, Seedcamp, Oxygen, Wayra, Rockstart, Eleven, LauncHub, Startup Bootcamp, TechPeaks, Startup Wise Guys, Startup Highway in Hub:raum. Na lanskoletnem dogodku je investicijo ali novega strateškega partnerja dobilo kar enajst ekip.

Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca, do 22. oktobra pa si lahko vstopnico zagotovite po ‘Very early bird’ ceni, ki znaša 59 €. Netokracija bo kot glavni medijski partner poskrbela za še več podrobnosti o samem dogodku.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.