How to Web: v Bukarešto po 20.000 dolarjev

How to Web: v Bukarešto po 20.000 dolarjev

Vedno bližje je 6. How to web konferenca, ki bo konec novembra v Bukarešti predstavila novosti na tehnološki sceni ter nove podjetniške ideje in projekte v Jugovzhodni Evropi. Med predavatelji bo tudi glavni urednik Netokracije, Ivan Brezak Brkan.

V Bukarešti bo konec novembra potekala 6. konferenca How to Web. Early bird prijave so odprte do 21. oktobra! Vir: How to Web
V Bukarešti bo konec novembra potekala 6. konferenca How to Web. Early bird prijave so odprte do 21. oktobra. (foto: How to Web).

Konec prihodnjega meseca, 26. in 27. novembra, bo Bukarešta gostila 6. konferenco How to web, kjer bo moč spoznati novosti z različnih področij tehnologije in podjetništva v Jugovzhodni Evropi. Konferenca bo v romunski prestolnici zaobjela različne teme, najavljenih pa je že preko 1000 udeležencev in več kot 50 predavateljev iz vsega sveta. Med njimi tudi Netokracijin glavni urednik, Ivan Brezak Brkan.

How to web bo, kot vedno, tudi letos ponudil pogled v načine razvijanja lastnega projekta, kako priti od začetne točke do oblikovanja produkta in najti svoje mesto na trgu. Za uspeh  je pomembno vse: od ideje, do izvedbe in promocije, od razmišljanja o rasti do procesa upravljanja, ki bo dal najboljši učinek. Obiskovalci dvodnevne konference v Bukarešti bodo zagotovo lahko slišali o različnih pogledih na številne teme, povezane s podjetništvom in tehnološko sceno.

Poleg zanimivih in poučnih predavanj daje 6. How to web tudi priložnost za navezovanje novih stikov in izmenjevanje kontaktov z ostalimi obiskovalci. Mreženje je namreč vedno dobrodošlo in lahko prinese dobre rezultate.

Novosti na področju interneta stvari

Sodelujoči na How to Web konferenci bodo lahko pokukali tudi v razstavni prostor z IoT izdelki, torej izdelki s področja interneta stvari. Izložbeni prostor bo namenjen novostim s tega področja, kjer bodo razstavljene inovacije, ki so že naredile pot od ideje do realizacije in predstavitve.

Priložnost za startupe

Vzporedno bo s konferenco potekalo tudi tekmovanje Startup Spotlight, na katerem se bo 32 startupov borilo za glavno nagrado, 20.000 ameriških dolarjev. Nagrado za najboljši startup podarja IXIA, eden od partnerjev dogodka. Rok za prijave je 30. oktober.

Če vas zanima obisk na letošnji konferenci How to Web, si lahko svojo vstopnico zagotovite na njihovi spletni stran. Early bird prijave lahko ujamete še do 21. oktobra, za vstopnico pa boste odšteli 123 EUR.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.