How to Web: v Bukarešto po 20.000 dolarjev

How to Web: v Bukarešto po 20.000 dolarjev

Vedno bližje je 6. How to web konferenca, ki bo konec novembra v Bukarešti predstavila novosti na tehnološki sceni ter nove podjetniške ideje in projekte v Jugovzhodni Evropi. Med predavatelji bo tudi glavni urednik Netokracije, Ivan Brezak Brkan.

V Bukarešti bo konec novembra potekala 6. konferenca How to Web. Early bird prijave so odprte do 21. oktobra! Vir: How to Web
V Bukarešti bo konec novembra potekala 6. konferenca How to Web. Early bird prijave so odprte do 21. oktobra. (foto: How to Web).

Konec prihodnjega meseca, 26. in 27. novembra, bo Bukarešta gostila 6. konferenco How to web, kjer bo moč spoznati novosti z različnih področij tehnologije in podjetništva v Jugovzhodni Evropi. Konferenca bo v romunski prestolnici zaobjela različne teme, najavljenih pa je že preko 1000 udeležencev in več kot 50 predavateljev iz vsega sveta. Med njimi tudi Netokracijin glavni urednik, Ivan Brezak Brkan.

How to web bo, kot vedno, tudi letos ponudil pogled v načine razvijanja lastnega projekta, kako priti od začetne točke do oblikovanja produkta in najti svoje mesto na trgu. Za uspeh  je pomembno vse: od ideje, do izvedbe in promocije, od razmišljanja o rasti do procesa upravljanja, ki bo dal najboljši učinek. Obiskovalci dvodnevne konference v Bukarešti bodo zagotovo lahko slišali o različnih pogledih na številne teme, povezane s podjetništvom in tehnološko sceno.

Poleg zanimivih in poučnih predavanj daje 6. How to web tudi priložnost za navezovanje novih stikov in izmenjevanje kontaktov z ostalimi obiskovalci. Mreženje je namreč vedno dobrodošlo in lahko prinese dobre rezultate.

Novosti na področju interneta stvari

Sodelujoči na How to Web konferenci bodo lahko pokukali tudi v razstavni prostor z IoT izdelki, torej izdelki s področja interneta stvari. Izložbeni prostor bo namenjen novostim s tega področja, kjer bodo razstavljene inovacije, ki so že naredile pot od ideje do realizacije in predstavitve.

Priložnost za startupe

Vzporedno bo s konferenco potekalo tudi tekmovanje Startup Spotlight, na katerem se bo 32 startupov borilo za glavno nagrado, 20.000 ameriških dolarjev. Nagrado za najboljši startup podarja IXIA, eden od partnerjev dogodka. Rok za prijave je 30. oktober.

Če vas zanima obisk na letošnji konferenci How to Web, si lahko svojo vstopnico zagotovite na njihovi spletni stran. Early bird prijave lahko ujamete še do 21. oktobra, za vstopnico pa boste odšteli 123 EUR.

Priljubljeno

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Zamudili ste ...

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.

Kultura 2.0

Dva piksla spodnjih hlačk: ženske kot junakinje računalniških iger

Igre so najnovejša pridobitev zabavne industrije. Pa so s tem tudi najnaprednejša? Pri prikazu človeških odnosov žal ne. Na tem področju capljajo celo za hollywoodskimi filmi.

Družbena omrežja

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?