How to Web: v Bukarešto po 20.000 dolarjev

How to Web: v Bukarešto po 20.000 dolarjev

Vedno bližje je 6. How to web konferenca, ki bo konec novembra v Bukarešti predstavila novosti na tehnološki sceni ter nove podjetniške ideje in projekte v Jugovzhodni Evropi. Med predavatelji bo tudi glavni urednik Netokracije, Ivan Brezak Brkan.

V Bukarešti bo konec novembra potekala 6. konferenca How to Web. Early bird prijave so odprte do 21. oktobra! Vir: How to Web
V Bukarešti bo konec novembra potekala 6. konferenca How to Web. Early bird prijave so odprte do 21. oktobra. (foto: How to Web).

Konec prihodnjega meseca, 26. in 27. novembra, bo Bukarešta gostila 6. konferenco How to web, kjer bo moč spoznati novosti z različnih področij tehnologije in podjetništva v Jugovzhodni Evropi. Konferenca bo v romunski prestolnici zaobjela različne teme, najavljenih pa je že preko 1000 udeležencev in več kot 50 predavateljev iz vsega sveta. Med njimi tudi Netokracijin glavni urednik, Ivan Brezak Brkan.

How to web bo, kot vedno, tudi letos ponudil pogled v načine razvijanja lastnega projekta, kako priti od začetne točke do oblikovanja produkta in najti svoje mesto na trgu. Za uspeh  je pomembno vse: od ideje, do izvedbe in promocije, od razmišljanja o rasti do procesa upravljanja, ki bo dal najboljši učinek. Obiskovalci dvodnevne konference v Bukarešti bodo zagotovo lahko slišali o različnih pogledih na številne teme, povezane s podjetništvom in tehnološko sceno.

Poleg zanimivih in poučnih predavanj daje 6. How to web tudi priložnost za navezovanje novih stikov in izmenjevanje kontaktov z ostalimi obiskovalci. Mreženje je namreč vedno dobrodošlo in lahko prinese dobre rezultate.

Novosti na področju interneta stvari

Sodelujoči na How to Web konferenci bodo lahko pokukali tudi v razstavni prostor z IoT izdelki, torej izdelki s področja interneta stvari. Izložbeni prostor bo namenjen novostim s tega področja, kjer bodo razstavljene inovacije, ki so že naredile pot od ideje do realizacije in predstavitve.

Priložnost za startupe

Vzporedno bo s konferenco potekalo tudi tekmovanje Startup Spotlight, na katerem se bo 32 startupov borilo za glavno nagrado, 20.000 ameriških dolarjev. Nagrado za najboljši startup podarja IXIA, eden od partnerjev dogodka. Rok za prijave je 30. oktober.

Če vas zanima obisk na letošnji konferenci How to Web, si lahko svojo vstopnico zagotovite na njihovi spletni stran. Early bird prijave lahko ujamete še do 21. oktobra, za vstopnico pa boste odšteli 123 EUR.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.