Httpool postal ekskluziven LinkedIn partner v Sloveniji in regiji

Httpool postal ekskluziven LinkedIn partner v Sloveniji in regiji

Mednarodna oglaševalska mreža Httpool je sklenila ekskluzivno partnerstvo z LinkedInom, največjo mrežo poslovnih uporabnikov na svetu, za 17 držav Srednje in Vzhodne Evrope, vključno s Slovenijo. "Samopostrežno" oglaševanje sicer za slovenske uporabnike ne bo več na voljo, bodo pa na voljo druge napredne opcije.

linkedin httpool

 

Podjetje Httpool je z LinkedInom sklenilo pogodbo o zastopstvu za 17 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Partnerstvo vključuje poleg Slovenije tudi Rusijo, Grčijo, Albanijo, Madžarsko, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Slovaško, Makedonijo, Romunijo, Srbijo, Ukrajino, Latvijo, Estonijo in Litvo. V vseh naštetih državah, razen v Sloveniji, pa je vedno na voljo možnost “self-service” oglaševanja. Nastja Breg iz Httpoolovega oddelka za marketing je slednje komentirala:

Blagovne znamke lahko z oglaševanjem prek Httpoola pridobijo dodatne agencijske popuste, so deležne naše podpore, svetovanja, celotnega spremljanja in optimiziranja kampanj od začetka do konca.

Več kot 13 milijonov uporabnikov v Srednji in Vzhodni Evropi

LinkedIn je z več kot 384 milijoni uporabnikov v več kot 200 državah največje spletno omrežje poslovnih uporabnikov na svetu. Platforma združuje več kot 13 milijonov uporabnikov v Srednji in Vzhodi Evropi in je dostopna v 24 jezikih, med drugim tudi v češčini, romunščini in ruščini.

Fredrik Bernsel, direktor prodaje EMEA regije pri LinkedInu, je ob sklenitvi sodelovanja povedal:

Želeli smo razširiti naše storitve in ponuditi možnost oglaševalcem v regiji, tako da se lahko še bolj povežejo z našimi aktivnimi poslovnimi uporabniki na trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Za ekskluzivno sodelovanje s Httpoolom smo se odločili zaradi močne geografske prisotnosti na vseh omenjenih trgih, pa tudi zaradi izjemnih referenc podjetja.

Aljoša Jenko, ustanovitelj in direktor Skupine Httpool, pa je izrazil navdušenje nad priložnostjo:

Sodelovanje z LinkedInom popolnoma ustreza naši ‘cross-channel’ poziciji. Pravzaprav bo Httpool s pomočjo partnerstva svojim oglaševalcem omogočil dostop do ekskluzivne mreže poslovnih uporabnikov in oglaševalskih priložnosti z enega mesta.

Spomnimo, lani je Skupina Httpool postala partner tudi za Twitter oglaševanje za 11 evropskih držav, vključno z ekskluzivnim partnerstvom za Slovenijo in Hrvaško.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.