inOrbit 2016: Največja europska inbound konferenca razprodana

inOrbit 2016: Slovenija jutri in pojutrišnjem gosti največjo ‘inbound marketing’ konferenco v Evropi

10. in 11. marca 2016 bo v Kongresnem centru Brdo pri Kranju potekala konferenca inOrbit, največja europska inbound konferenca. 500 udeležencev bo lahko prisluhnilo več kot 16 strokovnjakom iz različnih področij digitalnega marketinga.

inOrbit 2016

‘Inbound marketing’ predstavlja nabor najboljših oglaševalskih praks, ki težijo k ustvarjanju kvalitetne vsebine in premišljenemu oglaševanju, ki je osredotočeno na rezultate in podprto z analitičnim spremljanjem obnašanja kupcev. Inbound marketing zajema različne strategije in pristope od optimizacije za iskalnike, plačljivega oglaševanja na iskalnikih (npr. Google) in družbenih omrežjih (npr. Facebook), e-mail marketing, marketing avtomatizacijo, vsebinski marketing in še marsikaj drugega.

InOrbit letos poteka drugič, konferenco pa organizirata dve performance agenciji, obe certificirana Google Analytics partnerja – Red Orbit iz Slovenije in INTREN iz Madžarske. Kot sta napovedali:

Pri organizaciji letošnje konference smo uporabili dolgoletne izkušnje, ki jih imamo kot digitalna agencija, ki deluje v Sloveniji in regiji, naš cilj pa je bil privabiti kvalitetne predavatelje, ki neposredno naslavljajo težave, s katerimi se soočajo podjetja v Sloveniji in metode, ki v Sloveniji v večji meri ostajajo neizkoriščene, čeprav so marsikje na svetu že dobro uveljavljen del dobre prakse oglaševanja.

Na konferenci bodo udeleženci lahko prisluhnili številnim predavateljem, med katerimi so Stefana Schnabl (Google), Carolin Jahn (YouTube), Anton Krasun (Twitter), od slovenskih predavateljev pa Andraž Štalec in Peter Mesarec (Red Orbit) ter Nenad Senić (Poslovni mediji).

Po podatkih na spletni strani so vstopnice za konferenco razprodane.

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.