Investicijska konferenca 2014 COINVEST bo 11. novembra 2014 v Novi Gorici! Prijave do 30. septembra! - Netokracija.si

Investicijska konferenca 2014 COINVEST bo 11. novembra 2014 v Novi Gorici! Prijave do 30. septembra!

Novembra bo v Novi Gorici potekala že tretja COINVEST visokotehnološka investicijska konferenca. Startupi, do 30. septembra se lahko prijavite za 4-tedenski profesionalni »pitch« trening v organizaciji Startup šole Hekovnik.

coinvest2014

Novembra bo v Novi Gorici potekala že tretja COINVEST visokotehnološka investicijska konferenca, na kateri se bodo startupi lahko potegovali za semenski kapital. Prisluhnilo jim bo več kot 35 investitorjev iz EU, Rusije, Izraela in ZDA. Konferenca se bo zgodila 11. novembra 2014 v Novi Gorici, startupi pa se lahko prijavijo do 30. septembra 2014.

Organizatorji vabijo mlade startup projekte, ki si želijo preboja na trg. Komisija bo izbrala 20 startupov, ki se bodo lahko udeležili 4-tedenskega profesionalnega »pitch« treninga. Trening bo potekal v startup šoli Hekovnik v Ljubljani. Najboljša startupa na konferenci bosta imela možnost udeležbe na regionalni COINVEST konferenci 2015, ki bo potekala na otoku Krfu v Grčiji, možnosti mreženja na konferenci pa so praktično neomejene.

Katerim startupom je konferenca namenjena? Vsem visokotehnološkim startupom, ki razvijajo visokotehnološki produkt, si želijo nastopiti na zanimivem trgu in imajo realen poslovni model. Od kandidatov pričakujejo tudi prepričanost v svojo idejo in pripravljenost na potovanja po svetu. Konference pa ni zanimiva le zaradi 4-tedenskega brezplačnega urjenja, ampak tudi zaradi dejstva, da bo vsak startup imel možnost nagovoriti prisotne kar dvakrat. Poleg tega pa bodo po »pitchu« možni tudi individualni pogovori z investitorji.

Na konferenci bodo spregovorili tudi predstavniki uspešnih startupov, ki bodo povedali svojo zgodbo. Blaž Triglav, Mediately, je o sodelovanju na lanski konferenci 2013 COINVEST povedal:

COINVEST je bil naša prva izkušnja predstavljanja pred investitorji. Že priprave na konferenco so nam pomagale bistveno izboljšati našo predstavitev, obenem pa smo pridobili ključna znanja za soočenje z investitorji. Na sami konferenci smo ta znanja prvič preizkusili, in ta izkušnja nam je pomagala, da smo v roku dveh mesecev po konferenci pridobili prvo investicijo.

Startupi, ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite zdaj!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.