V Ljubljano 14. januarja prihaja startup mentor Jerry Colonna - Netokracija.si

V Ljubljano 14. januarja prihaja startup mentor Jerry Colonna

Jerry Colona, eden najbolj znanih mentorjev mladih poslovnežev, bo ponovno obiskal Ljubljano, na dogodku "Leadership & Entrepreneurship Days with Jerry Colonna", ki bo potekal 14. in 15. januarja v centru urbane kulture Kino Šiška.

Jerry Colonna

Jerry Colonna, eden najbolj znanih mentorjev mladih poslovnežev, bo ponovno obiskal Ljubljano, na dogodku “Leadership & Entrepreneurship Days with Jerry Colonna”, ki bo potekal 14. in 15. januarja v centru urbane kulture Kino Šiška.

Jerry bo spregovoril o glavnih problemih, s katerimi se v teh časih soočajo podjetja in podjetniki. Govora bo tudi o tem, zakaj neuspeh ni nujno slaba stvar. Iz vsake slabe izkušnje se lahko naučimo nekaj novega, saj nas napake opozarjajo, kje bi lahko bili še boljši. V navidezno popolnem poslovnem svetu se vse prevečkrat dogajajo padci, ki so velikokrat usodni za posameznika in včasih tudi ogrozijo obstoj podjetja.

Podjetniki so na videz uspešni in polni samozavesti, v resnici pa bijejo psihološko bitko s samim seboj, saj morajo sprejemati izjemno težke poslovne odločitve. Včasih se zgodi, da podjetniki na neki točki popolnoma odpovejo, saj ne zmorejo prenesti velikega pritiska, ki ga prinaša nenapovedana sprememba v podjetju.

Jerry bo poslušalcem postregel z nasveti, kako uspešno premagati vse te tegobe novodobnega podjetništva. Svetoval bo tudi, kako se podjetniki lahko pripravijo na težke situacije, prevzamejo nadzor, in se iz njih naučijo kar se da veliko. Spregovoril bo tudi o navdihu, ki je nujen za uspešno nadaljevanje zgodbe podjetja, ki se je soočilo z težko situacijo, ki je pustila vidne negativne posledice.

Dogodek organizira CEED Slovenija. Jerry bo nastopil tudi v Zagrebu 16. januarja, kjer lokalni dogodek v sodelovanju z mrežo CEED organizira hrvaško podjetje 5 minut. Netokracija dogodek podpira kot regijski medijski partner. Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.