JobFair vas vabi med 18. in 20. majem

JobFair vas vabi med 18. in 20. majem

Slovenska sekcija evropskega združenja študentov elektrotehnike in računalništva od 18. do 20. maja na FRI v Ljubljani organizira JobFair, sejem možnosti in priložnosti.

Osmi JobFair vas vabi med 18. in 20. majem na ljubljanski FRI.
Osmi JobFair vas vabi med 18. in 20. majem na ljubljanski FRI.

Študentje, iščete delo, pa ne veste kam in kako? Si želite štipendije, potrebujete prakso? Potem se med 18. in 20. majem oglasite na ljubljanski Fakulteti za računalništvo in informatiko, Večna pot 113. Osmič zapored ga bodo organizirali člani EESTEC evropskega združenja študentov elektrotehnike in računalništva, ki se vsako leto trudijo izboljšati dogodek.

Dva dni sejma bosta polna delavnic in zanimivih predavanj, kjer boste lahko prisluhnili zgodbam uspešnih podjetij. Na treningih se boste naučili ali ponovili znanje o mehkih veščinah, stojnice pa vam bodo ponudile veliko informacij o sodelujočih podjetjih, ki se bodo predstavljala na sejmu. Manjkal ne bo niti speed dating oz. zajtrk z direktorji.

JobFair je odličen dogodek na katerem lahko študentje pridobite veliko novih informacij in poznanstev, enako pa velja tudi v obratni smeri. Podjetja na takšnem sejmu zlahka navežejo neposreden stik s svojo prihodnjo delovno silo. Vabljeni!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.