Jutri: Forum 100% Startup o crowdfundingu, pospeševalnikih in globalnih dogodkih - Netokracija.si

Jutri: Forum 100% Startup o crowdfundingu, pospeševalnikih in globalnih dogodkih

Vabljeni na tradicionalni podjetniški Forum 100% Start:up, kjer bodo izkušeni startup podjetniki predstavili svoje izkušnje z lansiranjem produktov na globalne trge. Forum bo potekal v četrtek, 24. oktobra 2013 med 11. in 16. uro v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, stavba B). Na forumu bo napovedano tudi tekmovanje Start:up leta, ki že sedmo leto išče, podpira in nagrajuje najboljša slovenska zagonska podjetja.

forum100-2013-mejlingy2

Vabljeni na tradicionalni podjetniški Forum 100% Start:up, kjer bodo izkušeni startup podjetniki predstavili svoje izkušnje z lansiranjem produktov na globalne trge. Forum bo potekal v četrtek, 24. oktobra 2013 med 11. in 16. uro v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, stavba B). Na forumu bo napovedano tudi  tekmovanje Start:up leta, ki že sedmo leto išče, podpira in nagrajuje najboljša slovenska zagonska podjetja.

Aktualne teme, brezplačna udeležba

Gosti foruma, ki prihajajo iz vrst startup podjetnikov, investitorjev in aktivnih članov podjetniškega ekosistema, bodo predstavili izkušnje z različnimi načini lansiranja svojih produktov v globalno orbito.

Cruwdfunding bodo predstavili Luka Piškorič, soustanovitelj inciativ Slovenia Coworking in Crowdfunding.si, Tadej Jevševar, Chipolo ter Staš Stankovič, Lumu.

O izkušnjah s pospeševalniki bodo govorili: Aleskandar Vojnović (SeedCamp), Davorin Gabrovec, Databox (TechStars), Matic Bitenc, Toshl (500startups) in Darko Bodnaruk, Trigeminus (ITIME+ pospeševalnik idej).

Katerih dogodkov in konferenc se udeležiti in zakaj pa bodo predstavili: Matej Zalar, Visionect, Jure Mikuž, RSG Kapital, Dejan Romih, MountVacation, Kristjan Košič, ADORA, Andraž Tori, Zemanta. Okroglo mizo bo vodil glavni urednik Netokracije, Ivan Brezak Brkan.

Forum bo že tradicionalno mesto za izmenjavo izkušenj, zanimivih zgodb in mnenj, zato ne smete manjkati. Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna. Dogodek poteka u okviru festivala Internet Week Ljubljana.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.