Jutri: Forum 100% Startup o crowdfundingu, pospeševalnikih in globalnih dogodkih - Netokracija.si

Jutri: Forum 100% Startup o crowdfundingu, pospeševalnikih in globalnih dogodkih

Vabljeni na tradicionalni podjetniški Forum 100% Start:up, kjer bodo izkušeni startup podjetniki predstavili svoje izkušnje z lansiranjem produktov na globalne trge. Forum bo potekal v četrtek, 24. oktobra 2013 med 11. in 16. uro v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, stavba B). Na forumu bo napovedano tudi tekmovanje Start:up leta, ki že sedmo leto išče, podpira in nagrajuje najboljša slovenska zagonska podjetja.

forum100-2013-mejlingy2

Vabljeni na tradicionalni podjetniški Forum 100% Start:up, kjer bodo izkušeni startup podjetniki predstavili svoje izkušnje z lansiranjem produktov na globalne trge. Forum bo potekal v četrtek, 24. oktobra 2013 med 11. in 16. uro v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, stavba B). Na forumu bo napovedano tudi  tekmovanje Start:up leta, ki že sedmo leto išče, podpira in nagrajuje najboljša slovenska zagonska podjetja.

Aktualne teme, brezplačna udeležba

Gosti foruma, ki prihajajo iz vrst startup podjetnikov, investitorjev in aktivnih članov podjetniškega ekosistema, bodo predstavili izkušnje z različnimi načini lansiranja svojih produktov v globalno orbito.

Cruwdfunding bodo predstavili Luka Piškorič, soustanovitelj inciativ Slovenia Coworking in Crowdfunding.si, Tadej Jevševar, Chipolo ter Staš Stankovič, Lumu.

O izkušnjah s pospeševalniki bodo govorili: Aleskandar Vojnović (SeedCamp), Davorin Gabrovec, Databox (TechStars), Matic Bitenc, Toshl (500startups) in Darko Bodnaruk, Trigeminus (ITIME+ pospeševalnik idej).

Katerih dogodkov in konferenc se udeležiti in zakaj pa bodo predstavili: Matej Zalar, Visionect, Jure Mikuž, RSG Kapital, Dejan Romih, MountVacation, Kristjan Košič, ADORA, Andraž Tori, Zemanta. Okroglo mizo bo vodil glavni urednik Netokracije, Ivan Brezak Brkan.

Forum bo že tradicionalno mesto za izmenjavo izkušenj, zanimivih zgodb in mnenj, zato ne smete manjkati. Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna. Dogodek poteka u okviru festivala Internet Week Ljubljana.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.