FlyKly Smart Ped na Kickstarterju zbral 385.000 evrov

FlyKly Smart Ped na Kickstarterju zbral 385.000 evrov

FlyKly je ravnokar zaključil še eno Kickstarter kampanjo, FlyKly Smart Ped. Kot kaže ima tudi ta projekt za sabo uspešno kampanjo, saj so zbrali kar 385.000 evrov.

FlyKly je s svojo drugo Kickstarter kampanjo ponovno navdušil in dosegel zastavljeni cilj! Vir: Kickstarter
FlyKly je s svojo drugo Kickstarter kampanjo ponovno navdušil in dosegel zastavljeni cilj (foto: FlyPed).

Po rekordni slovenski kampanji pred dvema letoma je FlyKly ravnokar zaključil še drugo. Tokrat je na platformi Kickstarter sredstva zbiral za nov izdelek – Smart ped, prvi pametni električni skiro. S kampanjo so pričeli sredi oktobra in jo ravnokar zaključili. Z zbiranjem sredstev so bili več kot uspešni, saj so že na začetku v enem dnevu zbrali 20.000 dolarjev. Svoj cilj, 100.000 dolarjev, pa so presegli in skupno zbrali 385.467 evrov. Uspeh kampanje je komentiral direktor Niko Klanšek:

Nad kampanjo sem navdušen. Postali smo ‘Kick Bike project’ št.1 na Kickstarterju, št. 2 v Italiji in št. 3 v Sloveniji. Podporniki so iz vseh kontinentov. Na ‘Joy rides’, testnih vožnjah, smo pridobili zelo pozitivne odzive. Raven konverzije je tokrat nadpovprečna, kar kaže na to, da smo zelo dobro pripravili kampanjo in našli ciljno skupino. Zahvaljujem se vsem, ki so projekt tako ali drugače podprli!

Pameten, zložljiv in prijazen do okolja

Spomnimo, Smart Ped je pametni skiro s težo 11 kilogramov, doseže pa hitrost do 25 kilometrov na uro. Skiro je zložljiv in tako primeren za prenos in vožnjo z avtobusom, vlakom, … Inovativnost izdelka ni v sami zasnovi, saj električni skiroji niso novost. Njegova tehnologija je podobna tisti iz Smart Wheela, le da tukaj uporabnik elektromotor polni s porivanjem skiroja. 

Skiro je povezan z mobilno aplikacijo, s pomočjo katere ga uporabnik lahko zaklene, spremlja zgodovino vožnje in podatke, koliko časa in denarja je privarčeval z alternativnim prevoznim sredstvom. Baterija Smart Peda se polni 3 ure, doseg znaša med 30 in 50 kilometrov, pameten skiro pa je na voljo v beli in črni barvi.

Smart Ped je lahek, zložljiv in prenosljiv, s tem pa tudi prijazen do okolja. Na voljo je v beli in črni barvi, predvidena maloprodajna cena pa znaša 1250€. Vir: Kickstarter
Smart Ped je lahek, zložljiv in prenosljiv, s tem pa tudi prijazen do okolja. Na voljo je v beli in črni barvi, predvidena maloprodajna cena pa znaša 1250 EUR (foto: FlyKly).

Smart Ped izdelujejo v Milanu, njegova Kickstarter cena pa znaša od 699 do 749 EUR. Predvidena maloprodajna cena bo okrog 1.250 EUR, podporniki pa lahko prve pošiljke pričakujejo že decembra.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.