Konferenca Fear&Failure tokrat o neuspelih kampanjah na portalih za množično financiranje - Netokracija.si

Konferenca Fear&Failure tokrat o neuspelih kampanjah na portalih za množično financiranje

Letošnja, že druga Fear&Failure konferenca bo potekala 14. novembra v Murski soboti.

fearEtFail
Letošnja Fear&Fail konferenca bo potekala 14. novembra v Murski Soboti

Letošnja, že druga Fear&Failure konferenca bo potekala 14. novembra v Murski soboti. Svoji izkušnjo bodo predstavili podjetniki iz regije, ki so bili na portalih za množično financiranje (Kickstarter, IndieGoGo, …) neuspešni. Prisluhnili bomo startupom, ki bodo razložili, zakaj neuspeh ne prinaša zgolj negativnih stvari, ampak se iz njega lahko marsikaj naučimo.

Tokratna konferenca bo potekala v Murski Soboti. Zakaj ne v Ljubljani? Organizatorji so želeli kraj dogodka približati tudi startupom iz Madžarske in Avstrije. Tako bodo startupi poleg že omenjenih držav prišli tudi iz Hrvaške, Italije in seveda Slovenije.

Prvi del konference bo namenjen podjetnikom, ki bodo predstavili svoje neuspešne kamapnje. Povedali bodo, kje so storili ključne napake, kakšen je bil končen poraz in kaj so se iz tega naučili. Vsak govorec bo po nagovoru skušal odgovoriti na vprašanja iz občinstva. Drugi del bo namenjen povezovanju izkušenj uspešnih in neuspešnih kampanj.

Tretji del pa bo namenjen spoznavanju celotnega procesa kampanje na portalu za množično financiranje. Spregovorili bodo izkušeni medijski predstavniki, oblikovalci in strokovnjaki na področju multimedije.

Dogodek bo potekal v umirjenem ozračju, med konferenco pa bo potekalo tudi tekmovanje v bowlingu. Dogodek bo tudi letos soorganiziral Jose Antonio Morales iz Lincoln Island Company. Ker bo letošnja konferenca namenjena projektom na portalih za množično financiranje, so se organizatorji odločili, da bo nakup kart možen le preko portala za množično financiranje Indiegogo.

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.