Konferenca Spark.me letos že tretjič na črnogorski obali

Konferenca Spark.me letos že tretjič na črnogorski obali

Spark.me, ena največjih regijskih marketinških konferenc, bo letos že tretjič, 31. maja in 1. junija 2015 v hotelu Mediteran v Bečićih pri Budvi, Črna gora.

sparkMe15

Konferenco organizira podjetje doMEn, registrator nacionalne črnogorske domene .ME. Spark.me je konferenca, ki nudi številne poslovne priložnosti, na enem mestu pa se zberejo vodilni ljudje iz poslovnega sveta, sveta tehnologije in inovacij, marketinga in startupov ter udeleženci, željni novega znanja.

Gre za interaktivno konferenco, ki je oblikovana tako, da osvobaja ustvarjalnost udeležencev in jim, zahvaljujoč mednarodno priznanim predavateljem, omogoči pridobivanje novega znanja. Cilj konference je tudi to, da udeležence spodbudi k temu, da izboljšajo svoje poslovanje, osmislijo ter začnejo razvijati nove poslovne ideje.

Po uspešni izvedbi konference dve leti zapored, z več kot 800 udeleženci in 37 mednarodno priznanimi govorci, med katerimi so bili tudi svetovno poznani predavatelji, kot je Alf Rehn, eden najboljših profesorjev menedžmenta, podjetništva in inovacij v Evropi, David Armano, direktor za globalno strategijo pri Edelmanu, največji neodvisni agenciji za odnose z javnostmi na svetu, Scott Berkun, avtor nekaj svetovnih poslovnih bestselerjev, ki je izvedel že več kot 500 predavanj po vsem svetu, in Tony Conrad, znan investitor iz Silicijeve doline in direktor About.me, bo zanimiv tudi letošnji program.

sparkMe14
Lani smo lahko prisluhnili nekaterim zelo zanimivim govorcem. Tudi letos ne bo nič drugače. (grafika: spark.me)

Letos bo na konferenci Spark.me predaval Ramon DeLeon, strokovnjak za družbene medije iz Chicaga, pionir spletne prodaje in uporabe interneta s ciljem izboljšanja poslovanja. Kot vodja spletnega marketinga šestih lokalov Domino’s Pizza je povečal prodajo za 50 % in doprinesel k uspešnosti posla, ki letno prinese 7 milijonov dolarjev. Zaradi izkušenj in energije, ki jo prinaša na sceno, je zelo iskan govornik po vsem svetu. Predaval je na raznih dogodkih, kot je INBOUND v Bostonu, CMO Asia Summit na Kitajskem, TechCrunch v Rimu, LeWeb v Parizu in ad:tech v Sydneyu. Svoje znanje bosta delila tudi Pankaj Ghemawat, profesor menedžmenta in strategij na Sternovi šoli poslovanja na Univerzi v New Yorku, in J.B.M. Kassarjian, profesor managementa na kolidžu Babson. O svojih izkušnjah z množičnim zbiranjem denarja za snemanje filma bo spregovoril Timo Vuorensola, režiser filma Jekleno nebo (Iron sky), za katerega so glasbo prispevali Laibach. Z udeleženci konference bosta svoje izkušnje delila tudi Peter Sunde Kolmisoppi, soustanovitelj The Pirate Baya in Christopher Fabian, svetovalec izvršnega direktorja UNICEF-a za inovacije, ki bo povedal, kako v največji agenciji za otroke na svetu s tehnološkimi inovacijami spreminjajo svet na bolje. Tam bo tudi Amy Guttman, londonska novinarka, ki piše o podjetništvu za Forbes, in še marsikdo.

Nataša Đukanović, direktorica marketinga v podjetju doMEn je povedala:

Cilj podjetja doMEn je, da v sklopu svojega programa družbeno odgovornega poslovanja, podpira marketinško in internetno skupnost v regiji in poskrbi za razvoj črnogorske poslovne in start-up scene. Misija Spark.me je poboljšanje kakovosti življenja ljudi z dvigovanjem zavesti o sodobnih modelih poslovanja, in možnostim, ki jih ponuja internet, skozi izobraževanje, tekmovanje in druženje.

Vstopnice stanejo 200 evrov oz. 250 evrov. Trenutno najcenejša povratna letalska vozovnica iz Ljubljane v Črno goro (na letališče Tivat, s prestopom v Beogradu) stane okoli 160 EUR pri letalski družbi Air Serbia.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.