Layer med finalisti TechCrunch Distrupt Battlefielda: čez 1000 razvijalcev izkazalo interes za platformo! - Netokracija.si

Layer med finalisti TechCrunch Distrupt Battlefielda: čez 1000 razvijalcev izkazalo interes za platformo!

Slovensko-ameriški startup Layer ki smo ga ravno včeraj predstavili na Netokraciji, je med 6 finalisti tekmovanja Startup Battlefield v okviru dogodka TechCrunch Disrupt San Francisco.

Layer.com

Slovensko-ameriški startup Layer ki smo ga ravno včeraj predstavili na Netokraciji, je med 6 finalisti tekmovanja Startup Battlefield v okviru dogodka TechCrunch Disrupt San Francisco.

Zmagovalec tekmovanja bo prejel 50 tisoč ameriških dolarjev in titulo najboljšega startupa, ustanovitelja Tomaža Štolfo pa je najbolj razveselilo dejstvo, da je že več kot 1000 razvijalcev pokazalo interes za uporabo njegove platforme, ki omogoča integracijo tekstovnih, glasovnih in video sporočil v katerokoli aplikacijo. Več o Layerju preberite v včerajšnjem članku, Tomažev pitch pa si oglejte tukaj.

Biti med finalisti in zmagovalci TechCrunch Disrupta ni mala malica, glede na to, da so doslej zmagovali startupi s svetlo prihodnostjo, kot sta Mint ali Yammer. Poleg Layerja so med finalisti tudi tudi Cota, Dryft, Fates Forever, Regalii in Soil IQ.

Končno odločitev bodo sprejeli sodniki, med katerimi so  Michael Arringon, ustanovitelj Techcruncha in CrunchFunda ter Yahoojeva direktorica Marissa Mayer. Tomažu, Ronu in ekipi želimo veliko sreče v današnjem finalu!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.