V Zagrebu letos prvič konferenca droidcon

Ljubitelji Androida, ne zamudite droidcon konference v Zagrebu!

29. in 30. aprila prihaja v Zagreb konferenca droidcon, svetovna konferenca o inovacijah in novostih v svetu androida. Vse skupaj se je začelo v letu 2009, letos pa prvič prihajajo tudi k našim sosedom v Zagreb.

Droicon je svetovna konferenca, ki letos prvič prihaja na Hrvaško.
Droidcon je svetovna konferenca, ki letos prvič prihaja na Hrvaško.

Konferenco droidcon v Zagrebu organizira troido, prvo in najstarejše nemško svetovalno podjetje za področje Android, ki ima svoje podružnice na Nizozemskem in Hrvaškem. Na droidconu boste lahko v dveh dneh prisluhnili zanimivim poučnim predavanjem iz sveta Androida, ki se bodo hkrati odvijale v treh dvoranah hotela Antunović v Zagrebu.

Iz Vodafone skupine prihaja Luuk Beursgens, ki bo govoril o celotnem procesu razvoja produkta – od začetkov pa vse to končnega modela, ki je pripravljen za trgovske police. Vse to bo povedal iz prespektive svojega delovnega mesta kot oblikovalca uporabniške izkušnje. Prisluhnili bomo lahko tudi Xavierju Hallade, Intel, ki bo govoril o razvoju Android TV in Nexus, Robert Konopka, Zertis GmbH, pa bo povedal več o poslovni strani Androida.

Študentje pozor! S sodelovanjem na Droicon Student Challenge si lahko prisvojite prost vstop na konferenco!
Študentje pozor! S sodelovanjem na Droidcon Student Challenge si lahko prisvojite prost vstop na konferenco!

Poleg predavanj si bo na konferenci mogoče ogledati tudi razstavljene najnovejše Android rešitve, ne zamudite pa hackathona in barcampa. Na slednjem bo moč prisluhniti neformalnim predavanjem vseh sodelujočih, ki bodo delili svoje znanje in izkušnje.

Do 15. aprila ne zamudite early bird prijav, študentje pa lahko sodelujete v Droidcon Student Challenge in si pridobite prosti vstop na konferenco!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.