V Zagrebu letos prvič konferenca droidcon

Ljubitelji Androida, ne zamudite droidcon konference v Zagrebu!

29. in 30. aprila prihaja v Zagreb konferenca droidcon, svetovna konferenca o inovacijah in novostih v svetu androida. Vse skupaj se je začelo v letu 2009, letos pa prvič prihajajo tudi k našim sosedom v Zagreb.

Droicon je svetovna konferenca, ki letos prvič prihaja na Hrvaško.
Droidcon je svetovna konferenca, ki letos prvič prihaja na Hrvaško.

Konferenco droidcon v Zagrebu organizira troido, prvo in najstarejše nemško svetovalno podjetje za področje Android, ki ima svoje podružnice na Nizozemskem in Hrvaškem. Na droidconu boste lahko v dveh dneh prisluhnili zanimivim poučnim predavanjem iz sveta Androida, ki se bodo hkrati odvijale v treh dvoranah hotela Antunović v Zagrebu.

Iz Vodafone skupine prihaja Luuk Beursgens, ki bo govoril o celotnem procesu razvoja produkta – od začetkov pa vse to končnega modela, ki je pripravljen za trgovske police. Vse to bo povedal iz prespektive svojega delovnega mesta kot oblikovalca uporabniške izkušnje. Prisluhnili bomo lahko tudi Xavierju Hallade, Intel, ki bo govoril o razvoju Android TV in Nexus, Robert Konopka, Zertis GmbH, pa bo povedal več o poslovni strani Androida.

Študentje pozor! S sodelovanjem na Droicon Student Challenge si lahko prisvojite prost vstop na konferenco!
Študentje pozor! S sodelovanjem na Droidcon Student Challenge si lahko prisvojite prost vstop na konferenco!

Poleg predavanj si bo na konferenci mogoče ogledati tudi razstavljene najnovejše Android rešitve, ne zamudite pa hackathona in barcampa. Na slednjem bo moč prisluhniti neformalnim predavanjem vseh sodelujočih, ki bodo delili svoje znanje in izkušnje.

Do 15. aprila ne zamudite early bird prijav, študentje pa lahko sodelujete v Droidcon Student Challenge in si pridobite prosti vstop na konferenco!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.