Ljubljana Startup – v treh dneh do lastnega podjetja! - Netokracija.si

Ljubljana Startup – v treh dneh do lastnega podjetja!

Od 24. do 26. maja letos bo v Tehnološkem parku v Ljubljani potekal tridnevni dogodek Ljubljana startup. Dogodek se prične v petek popoldne s kopičenjem idej in konča v nedeljo zvečer s predstavitvami prototipov pred komisijo in potencialnimi investitorji

ljup
Od 24. do 26. maja letos bo v Tehnološkem parku v Ljubljani potekal tridnevni dogodek Ljubljana startup. Dogodek se prične v petek popoldne s kopičenjem idej in konča v nedeljo zvečer s predstavitvami prototipov pred komisijo in potencialnimi investitorji.

Prijavite se lahko vsi z dobro poslovno idejo, tako dijaki, kot tudi študentje in zaposleni, pa tudi tisti, ki nimate posebne ideje. Slednji lahko prispevajo z določenimi znanji in izkušnjami, ki so si jih nabrali na šolski ali službeni poti. Prisotni se v grobem razdelijo na 4 skupine: podjetniki, programerji, tehniki in ustvarjalci. Po prvem dnevu preživijo le najboljše ideje, ki se potem razdelijo med manjše skupine, sestavljene iz ljudi z različnimi znanji.

Za pijačo in manjše prigrizke bo poskrbljeno, prav tako pa vam bodo organizatorji omogočili prostor za počitek in zbistritev misli. Odločitev o količini spanca prepuščajo vam :) Zainteresirani se lahko prijavite na spletni strani, kjer izpolnite priložen obrazec. Se vidimo v petek, 24. maja, ob 13.00 v Tehnološlem parku!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.