Napovedujemo: 7. FANFARA, študentska marketinška konferenca - Netokracija.si

Napovedujemo: 7. FANFARA, študentska marketinška konferenca

Že 7. leto zapored člani študentske sekcije Društva za marketing v aprilu pripravljajo študentsko marketinško konferenco Fanfara. 9. aprila bodo v Festivalni dvorani svoja mnenja in poglede na temo 'Brez marketinga? Brezveze.' delili različni slovenski in tuji predavatelji iz sveta marketinga.

Fanfara

Že 7. leto zapored člani študentske sekcije Društva za marketing v aprilu pripravljajo študentsko marketinško konferenco Fanfara. 9. aprila bodo v Festivalni dvorani svoja mnenja in poglede na temo ‘Brez marketinga? Brezveze.’ delili različni slovenski in tuji predavatelji iz sveta marketinga.

Mnogokrat slišan mit ‘marketing je brezveze’ bodo na konferenci razbijali s predavanji in tremi delavnicami. Pozitivne vibracije novodobnega podjetništva bo kot prvi delil Tomaž Stritar, Mladi za mesto. V dopoldanskem delu konference bo o novi dobi interaktivnosti in priložnostih zunanjega oglaševanja spregovoril tudi Tomaž Žontar, Europlakat, sledil pa bo še Matija Goljar s podjetniškega peskovnika Ustvarjalnik.

Kreativni direktor makedonske agencije New moment new ideas company, Nikola Vojnov, bo delil svoje izkušnje o snovanju idej in prilagajanju oglaševalskih kampanj državam, v katerih jih predvajamo. Kako komunicirati s čustvi in razumom ter kaj je nevroretorika – na ta vprašanja bo v svojem predavanju odgovoril solastnik podjetja Neuroagencija, Sebastjan Jeretič. V popoldanskem času se obeta debata z Aljošo Bagolo, Pristop, in Majo Hawlina, Studio poper, na temo ‘Zakaj (ne) marketing?’. Naravnost iz Londona bo v poznem popoldnevu prišel predzadnji govorec, James Whatley, Ogilvy & Mather, za njim pa še Til Pleterski, ki bo predstavil zgodbo lastnega uspeha na primeru podjetja HOODBURGER.

V vzporednem programu se lahko prijavite tudi na delavnice ‘Preskok na digitalno’, ‘Razgovor za službo’ in ‘Speed networking’.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.