Netflix od sedaj na voljo tudi v Sloveniji! - Netokracija.si

Netflix od sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

Na sejmu potrošniške elektronike CES, ki trenutno poteka v Las Vegasu, je Netflix ravnokar objavil, da bo njegova storitev na voljo v 130 državah sveta. Med njimi je tudi Slovenija!

netflixslo

Priljubljen mednarodni ponudnik multimedijskih vsebin Netflix ne bi mogel zbrati boljšega časa za lansiranje svoje storitve pri nas. Vremenske razmere so idealne za maratonsko gledanje sezon priljubljenih nadaljevank v toplem zavetju doma.

Na tehnološkem sejmu CES je direktor Netflixa Reed Hastings naznanil, da so od danes naprej dosegljivi v dodatnih 130 državah po vsem svetu. Multinacionalka pa zaenkrat uporabnikom omogoča spremljanje podnapisov ali sinhronizacij v 21 jezikih – slovenščine žal ni med njimi. Storitev je na voljo tudi na Hrvaškem, v Srbiji in širši regiji, ne pa tudi na Kitajskem, na Krimu, v Severni Koreji in Siriji.

Spomnimo, Netflix je bil ustanovljen leta 2007 in je popolnoma spremenil način, kako konzumiramo televizijske vsebine, saj ponuja cele sezone nadaljevank naenkrat. Priljubljene nadaljevanke, kot sta Orange is the new black ali House of cards bomo od sedaj lahko spremljali na različnih napravah – od prenosnikov, tablic, pametnih telefonov in televizorjev do igralnih konzol. Kakovost prenosa pa se bo samodejno prilagodila hitrosti internetne povezave.

Lansiranje Netflixa pomeni tudi pomemben korak pri spreminjanju navad uporabnikov, saj večja dostopnost tovrstnih servisov zmanjšuje spletno piratstvo.

Prvi mesec uporabe brezplačen

Pričakujemo, da bodo številni uporabniki iz Slovenije kar hitro preizkusili Netflix, še posebej zato, ker je prvi mesec uporabe brezplačen. Nato pa bodo lahko izbirali med tremi paketi, od katerih najbolj ugoden stane 7,99 evrov mesečno.

Uživajte v novih originalnih Netflixovih nadaljevankah, kot so Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos in Marco Polo, kot tudi v množici drugih vsebin. Namreč, Netflix v letu 2016 obljublja kar 31 novih nadaljevank, 24 filmov, 30 otroških nadaljevank in številne dokumentarce v lastni, izvirni produkciji. Idealno za preživljanje dolgih zimskih dni!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.