Netflix od sedaj na voljo tudi v Sloveniji! - Netokracija.si

Netflix od sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

Na sejmu potrošniške elektronike CES, ki trenutno poteka v Las Vegasu, je Netflix ravnokar objavil, da bo njegova storitev na voljo v 130 državah sveta. Med njimi je tudi Slovenija!

netflixslo

Priljubljen mednarodni ponudnik multimedijskih vsebin Netflix ne bi mogel zbrati boljšega časa za lansiranje svoje storitve pri nas. Vremenske razmere so idealne za maratonsko gledanje sezon priljubljenih nadaljevank v toplem zavetju doma.

Na tehnološkem sejmu CES je direktor Netflixa Reed Hastings naznanil, da so od danes naprej dosegljivi v dodatnih 130 državah po vsem svetu. Multinacionalka pa zaenkrat uporabnikom omogoča spremljanje podnapisov ali sinhronizacij v 21 jezikih – slovenščine žal ni med njimi. Storitev je na voljo tudi na Hrvaškem, v Srbiji in širši regiji, ne pa tudi na Kitajskem, na Krimu, v Severni Koreji in Siriji.

Spomnimo, Netflix je bil ustanovljen leta 2007 in je popolnoma spremenil način, kako konzumiramo televizijske vsebine, saj ponuja cele sezone nadaljevank naenkrat. Priljubljene nadaljevanke, kot sta Orange is the new black ali House of cards bomo od sedaj lahko spremljali na različnih napravah – od prenosnikov, tablic, pametnih telefonov in televizorjev do igralnih konzol. Kakovost prenosa pa se bo samodejno prilagodila hitrosti internetne povezave.

Lansiranje Netflixa pomeni tudi pomemben korak pri spreminjanju navad uporabnikov, saj večja dostopnost tovrstnih servisov zmanjšuje spletno piratstvo.

Prvi mesec uporabe brezplačen

Pričakujemo, da bodo številni uporabniki iz Slovenije kar hitro preizkusili Netflix, še posebej zato, ker je prvi mesec uporabe brezplačen. Nato pa bodo lahko izbirali med tremi paketi, od katerih najbolj ugoden stane 7,99 evrov mesečno.

Uživajte v novih originalnih Netflixovih nadaljevankah, kot so Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos in Marco Polo, kot tudi v množici drugih vsebin. Namreč, Netflix v letu 2016 obljublja kar 31 novih nadaljevank, 24 filmov, 30 otroških nadaljevank in številne dokumentarce v lastni, izvirni produkciji. Idealno za preživljanje dolgih zimskih dni!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.