Letošnji Pioneers Festival bo 29. in 30 oktobra na Dunaju, prijave do 1. septembra! - Netokracija.si

Letošnji Pioneers Festival bo 29. in 30 oktobra na Dunaju, prijave do 1. septembra!

Pioneers Festival ni zgolj še ena startup konferenca, ampak mnogo več. Na dvodnevnem festivalu se bo zbralo prek 2500 mladih podjetnikov, razvijalcev, investitorjev in vseh, ki so na kakršenkoli način povezani z idejami, ki bodo spremenile svet. Poleg uradnega dela bo ogromno priložnosti za neformalna druženja, saj bo po vsakodnevnem uradnem delu sledila tudi zabava. Naj omenimo, da je število udeležencev na festivalu omejeno na 2500.

pioneersFest2014

Pioneers Festival ni zgolj še ena startup konferenca, ampak mnogo več. Na dvodnevnem festivalu se bo zbralo prek 2500 mladih podjetnikov, razvijalcev, investitorjev in vseh, ki so na kakršenkoli način povezani z idejami, ki bodo spremenile svet. Poleg uradnega dela bo ogromno priložnosti za neformalna druženja, saj bo po vsakodnevnem uradnem delu sledila tudi zabava. Naj omenimo, da je število udeležencev na festivalu omejeno na 2500.

Osrednji program festivala bo seveda namenjen govorom podjetnikov, startupov in ostalim, ki so povezani s startup sceno. Na 3 odrih se bo tako zvrstilo preko 80 govorcev, ki bodo skušali nagovoriti in navdahniti udeležence. Prisluhnili boste lahko strokovnjakom iz najbolj uspešnih svetovnih podjetij kot so: Google, Kickstarter, Rovio, Cisco, Shazam, WordPress in še mnogim drugim.

Lanskoletni zmagovalec Pioneers Challengea je hrvaški startup BabyWatch (sedaj BellaBeat), katerega soustanoviteljica je Urška Sršen. Trenutno zelo uspešen startup je dokazal, da je zmaga na Pioneers Challenge lahko odlična odskočna deska, saj nudi izjemno prepoznavnost tudi med investitorji.

Startupi se bodo lahko predstavili uglednim investitorjem in udeležencem z vsega sveta. Mladi podjetniki bodo imeli možnost predstavitve svojega startupa na več načinov:

  • možnost predstavitve svoje ideje v posebnem prostoru, namenjen samo startupom,
  • 90-sekundno pitchanje na odru,
  • tekmovanje za glavno nagrado festivala Pioneers Challenge, ki znaša 50.000 dolarjev, omogoča pa tudi srečanje z vplivnimi imeni iz sveta startupov (Y Combinator, Techstars in Lemnos Labs).

Prijave do 1. septembra

Če imate idejo, za katero menite, da bo spremenila svet, nikar ne odlašajte! Prijavite se na Pioneers Festival in spremenite svet! Prijave za startupe so možne le še do 1. septembra 2014! 

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.