Pioneers500 vabi: Pitchajte pred 300 investitorji

Pioneers500 vabi: Pitchajte pred 300 investitorji

Pioneers500, svetovno znano tekmovanje med startupi, vabi k prijavi vse tehnološke startupe, ki so še v zgodnji fazi svojega razvoja, da sodelujejo in si tako zagotovijo možnost predstavitve svoje podjetniške ideje pred svetovnimi mediji in mnogimi podjetniki.

Startupi, si upate?
Startupi, si upate?

Pioneers500 je tekmovanje, na katerega je izbranih 500 startupov s področja tehnologije, ki so v začetni fazi svojega razvoja. Slednje pomeni, da še jim ni uspelo zbrati več kot tri milijone evrov. Dogodek je odlična priložnost za promocijo podjetniške ideje, saj bodo prisotni mednarodni mediji in mnogi podjetniki, s katerimi bo veliko priložnosti za mreženje.

Hkrati s Pioneers500 festivalom poteka tudi Pioneers500 Challenge oz. izziv, v katerega strokovna komisija uvrsti 10 najboljših startupov izmed 500 prijavljenih, ki jih razdeli v 7 ekosistemov. Slednji so: finančne storitve, posel in storilnost, materiali in proizvodnja, energija in pripomočki, življenjski stil in razvedrilo, mobilnost in transport ter naravoslovje in agrikultura. Srečni izbranci bodo sodelovali v 3-tedenskem mentorskem programu, ki ga pripravlja Pioneers Venture, in se pripravljali za finalno predstavitev, ki bo pred več kot 300 investitorji s celega sveta potekala 23. maja na Dunaju. Iz vsakega področja bo izbran en startup, ki se bo uvrstil med top 7, izmed katerih bodo izbrali najboljšega. Ta bo prejel naslov Pioneer leta.

Več o festivalu si lahko preberete tukaj. Prijave so odprte že od sredine novembra, pričakujejo pa vas vse do 31. marca. 

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.