Konferenca o prihodnosti prekarnega dela v Poligonu

Freelancerji, kakšna je vaša prihodnost?

V ljubljanskem Kreativnem centru Poligon v četrtek, 28. maja, organizirajo poldnevno konferenco "Prihodnost DELAvcev Evrope", na kateri bo v žarišču problematika prekarnega dela v Evropi.

Vstop je prost, prijavite se še danes!
Vstop na konferenco je prost.

Da živimo v obdobju, ko je visoka stopnja brezposelnosti nekaj vsakdanjega in skorajda že normalnega, ni nobena novost. Februarja je stopnja registrirane brezposelnosti pri nas znašala 13,3 %. V Poligonu, ljubljanskem Kreativnem centru, so se zato odločili, da problemov brezposelnosti ne bodo več samo gledali in o njih debatirali, temveč bodo tudi izpostavili konkretne rešitve na področju dela in samozaposlovanja.

Raziskovalci in evropski strokovnjaki

Program konference ponuja predavanja in okroglo mizo. S predavanji bo pričel Karl – Heinz Paqué, bivši finančni minister avstrijske dežele Saške-Anhalt, iz inštituta za socialno varstvo RS bo o delu in socialni zaščiti v Sloveniji spregovorila Martina Trbanc, zaključila pa bo Eva Perčič na temo odprtih sodelavnih (coworking) platform in njihove vrednosti.

Konferenca se bo zaključila z okroglo mizo, na kateri bo debata tekla o možnih prihodnostih dela in delavcev v Evropi. Moderatorka bo Nataša Briški. Obisk konference je brezplačen, a ker je število mest omejeno, svojo prijavo oddajte na Eventbriteu. Se vidimo v četrtek, 28. maja, od 16.30 dalje v Poligonu, Tobačna ulica 5.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.