Konferenca o prihodnosti prekarnega dela v Poligonu

Freelancerji, kakšna je vaša prihodnost?

V ljubljanskem Kreativnem centru Poligon v četrtek, 28. maja, organizirajo poldnevno konferenco "Prihodnost DELAvcev Evrope", na kateri bo v žarišču problematika prekarnega dela v Evropi.

Vstop je prost, prijavite se še danes!
Vstop na konferenco je prost.

Da živimo v obdobju, ko je visoka stopnja brezposelnosti nekaj vsakdanjega in skorajda že normalnega, ni nobena novost. Februarja je stopnja registrirane brezposelnosti pri nas znašala 13,3 %. V Poligonu, ljubljanskem Kreativnem centru, so se zato odločili, da problemov brezposelnosti ne bodo več samo gledali in o njih debatirali, temveč bodo tudi izpostavili konkretne rešitve na področju dela in samozaposlovanja.

Raziskovalci in evropski strokovnjaki

Program konference ponuja predavanja in okroglo mizo. S predavanji bo pričel Karl – Heinz Paqué, bivši finančni minister avstrijske dežele Saške-Anhalt, iz inštituta za socialno varstvo RS bo o delu in socialni zaščiti v Sloveniji spregovorila Martina Trbanc, zaključila pa bo Eva Perčič na temo odprtih sodelavnih (coworking) platform in njihove vrednosti.

Konferenca se bo zaključila z okroglo mizo, na kateri bo debata tekla o možnih prihodnostih dela in delavcev v Evropi. Moderatorka bo Nataša Briški. Obisk konference je brezplačen, a ker je število mest omejeno, svojo prijavo oddajte na Eventbriteu. Se vidimo v četrtek, 28. maja, od 16.30 dalje v Poligonu, Tobačna ulica 5.

Priljubljeno

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Zamudili ste ...

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.

Kultura 2.0

Dva piksla spodnjih hlačk: ženske kot junakinje računalniških iger

Igre so najnovejša pridobitev zabavne industrije. Pa so s tem tudi najnaprednejša? Pri prikazu človeških odnosov žal ne. Na tem področju capljajo celo za hollywoodskimi filmi.

Družbena omrežja

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?