Hrvaška spletna trgovina Polleo Sport prihaja na slovenski trg

Hrvaška spletna trgovina Polleo Sport prihaja na slovenski trg

S tem tednom na slovenski splet vstopa Polleo Sport, regionalni prodajalec športnih dodatkov in fitnes opreme, ki velja za vodilnega prodajalca na Hrvaškem. Ob odprtju spletne trgovine ponujajo številne začetne popuste.

Po 5 letih na Hrvaškem trgu ta teden v Slovenijo prihaja Polleo Sport! Vir: Polleo Sport
Po 5 letih na Hrvaškem trgu ta teden v Slovenijo prihaja Polleo Sport.

Polleo Sport je spletna trgovina, namenjena vsem ljubiteljem športa in zdravega načina življenja. Gre za specializirano verigo trgovin športne in zdrave prehrane za športnike in rekreativce. Poleg športne in fitnes opreme ponujajo tudi prehranska dopolnila, kot so različne beljakovine, energijski napitki in drugi stimulansi energije.

Svojo poslovno pot je podjetje začelo pred petimi leti na Hrvaškem in od takrat prejelo kar nekaj nagrad in certifikatov. Podjetje je med drugim od leta 2013 prejemnik certifikata Superbrands Croatia’s Choice, ki potrjuje kakovost in zanesljivost blagovne znamke, ter tudi Green Superbrands Croatia, ki podjetje označuje za visoko okoljsko osveščeno in družbeno odgovorno. O širitvi na slovenski trg pa so v podjetju povedali:

Polleo Sport je po petih letih na Hrvaškem trgu popolnoma dozorel in se dokazal kot vodilen v državi. Zato je bilo precej logično nadaljevanje te zgodbe širjenje na celotno tržišče Evropske unije; Slovenija je pri tem prvi korak. Z obzirom na koncept sploh nimamo niti dvomov, da se ne bi zelo hitro dokazali kot vodilni v naši industriji.

Jasmina Strašek, Polleo Sport

Komentarji

Comments are closed.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.